28 Μαρτίου 2014

BINTEO-Τρέχει να μπαλώσει ο Τόλης το ξεβράκωμα απ' τον Καμμένο: «Ότι του ζήτησα ο Τόλης το έκανε-Αποκήρυξε τη ΝΔ και το μνημόνιο»


Σεισμούς στην… Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκάλεσε η χθεσινή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με αφορμή την αποχώρηση της Χρυσούλας Γιαταγάνα και του Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου. Ο κ. Καμμένος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα την οποία υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του Γιάννη Ιωαννίδη.

«Τα όσα είπε σήμερα ο κ. Καμμένος είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Πάνος Καμμένος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις πτυχές της σχέσης αυτής. Αναφέρθηκε στο πώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέβαλλαν και επιβάλουν πολιτική ατζέντα στον κ. Τζιτζικώστα, αλλά και πώς αυτός, με θαυμαστή πιστότητα, εφαρμόζει την ατζέντα αυτή.
Κάτι που φυσικά προκαλεί την μεγάλη ικανοποίηση του Πάνου Καμμένου, όπως τουλάχιστον αυτός την εξέφρασε στη σημερινή του συνέντευξη. Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή. Λυπούμαστε όταν βλέπουμε νέους ανθρώπους να μην είναι συνεπείς. Λυπούμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι νέοι πολιτικοί είναι πιο παλαιοκομματικοί από τις προηγούμενες γενιές».

Από την πλευρά της η παράταξη του κ. Τζιτζικώστα σχολίασε:

«Η «Αλληλεγγύη» είναι μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, πέρα κι έξω από κόμματα, όποια κι αν είναι αυτά.

Θέλουμε  την στήριξη όσων αναγνωρίζουν το έργο και πιστεύουν στις θέσεις μας για την Κεντρική Μακεδονία, χωρίς να μπαίνουμε στη λογική συμφωνιών και ανταλλαγμάτων κάτω από το τραπέζι. Αυτά θα τα βρείτε αλλού, όχι στην «Αλληλεγγύη».

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και την πολιτική που εφαρμόζουμε όλα αυτά τα χρόνια και λυπούμαστε που αυτό κάποιοι το μαθαίνουν τώρα που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Κεντρική Μακεδονία.

Την ατζέντα της «Αλληλεγγύης» για την Κεντρική Μακεδονία τη διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες και μόνο. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα για την Κεντρική Μακεδονία των επόμενων πέντε χρόνων. Αυτό περιμένουμε και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Να αφήσουν την παραπολιτική και να ασχοληθούν επιτέλους με τα προβλήματα των πολιτών και του τόπου μας.

Στην αυτοδιοίκηση δεν χωρούν ούτε κομματικές γραμμές, ούτε χρίσματα

Παλαιοκομματισμός είναι η κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμείς από αυτή τη λογική απέχουμε συνειδητά».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξη του Πάνου Καμμένου:


http://www.karfitsa.gr/2014/03/27/neo-epeisodio-ioannidi-tzitzikosta/