28 Μαρτίου 2014

Λάλησε από τη δημοσκοπική κάμψη ο Αλέξης και μεταμορφώθηκε σε… Αραβαντινό!

«Ολοι μέσα» είναι το νέο σύνθημα που λανσάρει ο Αλέξης Τσίπρας στην εναγώνια προσπάθειά του να συσπειρώσει το σκόρπιο στράτευμα εν όψει της αναμέτρησης του Μαΐου.

Το κονκλάβιο της Κουμουνδούρου που για μήνες τώρα περίμενε να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά σαν ώριμο φρούτο λάλησε στην κυριολεξία τις τελευταίες μέρες με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τα οποία είναι κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα αιμορραγεί από παντού και χάνει κρίσιμο ποσοστό από την αντισυστημική πελατεία ενώ το εγκαταλείπουν και δυνάμεις γιατί τον τελευταίο χρόνο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις απαιτήσεις της κοινωνίας και πάγωσε κάθε δυναμική διαμαρτυρία.

Γιαυτό οι επικοινωνιολόγοι της Κουμουνδούρου αποφάσισαν να μεταμορφώσουν τον Αλέξη σε Ροβεσπιέρο! Μόνο που ο τύπος από τα Τζουμέρκα τους βγήκε… Αραβαντινός.

Το διάγγελμα του Τσίπρα είναι για γέλια και για κλάματα.

Το μόνο που περιελάμβανε είναι πολλά κελιά στα οποία προφανώς θα φιλοξενηθούν οι τραπεζίτες – αυτοί που συναντώνται με το στενό συνεργάτη του κ. Παππά – η Μέρκελ, ο Τόμσεν και όλοι οι ντόπιοι και οι ξένοι διαπλεκόμενοι.

Τελικά δεν μας είπε ο ίδιος τι ακριβώς θα κάνει στην κατά φαντασία κυβέρνηση που θα σχηματίσει:

Τον Πρωθυπουργό ή τον διευθυντή φυλακών στη θέση του… Αραβαντινού;

Ξέχασε επίσης να αποκλείσει τον διαπλεκόμενο Άκτορα από το διαγωνισμό για την κατασκευή των νέων φυλακών γιατί σ΄ αυτές που υπάρχουν δε χωράνε άλλοι.

Το υπόλοιπο διάγγελμα του Αλέξη περιείχε συνταγή μαθητευόμενου Μαυρογιαλούρου.

Έγλειφε τους ταξιτζήδες, τους φουρναραίους, τους αγελαδοτρόφους και τους βιομήχανους γάλακτος.

Ειδικά για τους τελευταίους έλεγε τα ίδια με τον πρώην γαλατά που παριστάνει τώρα τον πρόεδρο του ΣΕΒ.

http://lykavitos.gr/archives/97720