30 Μαρτίου 2014

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές με το «Ποτάμι»

Λίγες μόλις εβδομάδες πριν τις πλέον κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές τα πρώτα ονόματα που θα περιλαμβάνει το «Ποτάμι» στο ψηφοδέλτιο είναι περίπου γνωστά και σε αυτά συγκαταλέγονται ηθοποιοί, ολυμπιονίκες και επιφανείς πανεπιστημιακοί.

Σύμφωνα με το «Εθνος της Κυριακής» θα στηριχθεί σε νέους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάποια «κομματική» ταμπέλα. Στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται ο  καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου  Σταύρος Τσακυράκης, προερχόμενος από τον κεντροαριστερό χώρο,  ο Ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς καθώς και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός

Σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» στη λίστα με το «Ποτάμι» θα βρεθεί και ο  αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας καθώς και η δημοσιογράφος και αρθρογράφος Χριστίνα Ταχιάου αλλά και η Μαρία Δημητρίου, επιμελήτρια Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται η κάθοδός τους με το Ποτάμι, είναι της Έλενας Αντωνιάδου, της νεαρής επιστήμονος από τη Θεσσαλονίκη που διαπρέπει στη NASA, όπως και ενός γνωστού δημοσιογράφου – ερευνητή.