24 Μαρτίου 2014

Παιχνίδια εξουσίας στην ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ

Στα εξ ων συνετέθη διαλύεται το μόρφωμα της «ΔΤ» πριν καν αρχίσει να λειτουργεί στην πράξη.

Στα εξ ων συνετέθη διαλύεται το μόρφωμα της «ΔΤ» πριν καν αρχίσει να λειτουργεί στην πράξη. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο στους εργαζομένους που είναι οι τελευταίοι που φταίνε για το τι συμβαίνει, αλλά στην κορυφή της πυραμίδας η οποία γκρεμίζεται, ως σαθρή και με ανύπαρκτο συνεκτικό ιστό.

Ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής, ενώ αρχικά είχε βρει το κόλπο ότι είναι προσωρινός επειδή αυτό επιτάσσει η δημοκρατία, να μην χρειάζεται μια χώρα υπουργό για τη δημόσια ραδιοτηλεόρασή της, στη συνέχεια …το γύρισε λίγο για να μην εκτεθεί εντελώς με την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο της ‘Ελιάς’.
Τώρα τη σκυτάλη του δρόμου της φυγής παίρνουν ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου Θόδωρος Φορτσάκης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. Γιώργος Προκοπάκης που τσακώνονται σαν τα κοκόρια ως αποτέλεσμα ενός ανελέητου power game που παίζουν σε μια ανύπαρκτη δημόσια τηλεόραση, η οποία εισπράττει ανταποδοτικό τέλος από τους πολίτες χωρίς να παρέχει υπηρεσίες…
Οι δύο κύριοι λοιπόν αυτοί έχουν τρελάνει το Μαξίμου με τα αιτήματά τους για ραντεβού προκειμένου να καταγγείλουν ο ένας τον άλλον για το θέμα της επιλογής των 4 γενικών διευθυντών. Δυο γάιδαροι μαλώναν σε ξένον αχυρώνα που λέει και ο σοφός λαός.