14 Μαρτίου 2014

Ηλεία: ''Ομολόγησα ότι τον σκότωσα γιατί δεν με άφηναν να πάω τουαλέτα'' - Η συνέντευξη της ''μαύρης χήρας'' από τις φυλακές!

Η «Μαύρη Χήρα» που σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία κάτω από το τζακούζι μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το έγκλημα...

και τις κατηγορίες που της καταλογίζονται. Η συνέντευξη της καταδικασθείσας σε ισόβια για την δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, είχε παρθεί πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και η γυναίκα αρνούνταν ότι σκότωσε τον 42χρονο.
Επίσης τον κατηγόρησε σαν συνεργό της στις απάτες με χρηματικά ποσά και υποστήριξε ότι ήταν ο «εγκέφαλος» ενώ την έβαζε να προσεγγίζει άνδρες με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα. Η γυναίκα παραδέχτηκε στην Τατιάνα ότι έπαιρνε δανεικά από άλλους αλλά ουδέποτε το έκανε «πουλώντας» έρωτα.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε όλα τα χρήματα ο επιχειρηματίας ενώ συμπλήρωσε ότι της είχε συστηθεί ως Τάσος Γιαννόπουλος και όχι ως Τσαγκαρόπουλος ενώ οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στην συνέντευξη αρνήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας και παρόλο που στην αρχή είχε καταθέσει ότι εκείνη τον μαχαίρωσε στο λαιμό, στη συνέχεια αρνήθηκε τα πάντα: «αν ήθελα να τον σκοτώσω είχα μέρος και τόπο για να το κάνω. Αν ήθελα να τον καθαρίσω θα το έκανα στην Αμερική, στην Ιταλία, στην Αλβανία, στο σπίτι στην Αθήνα».

Επίσης αναφέρθηκε και στο γιατί ομολόγησε αρχικά ότι σκότωσε, εκτός από τον επιχειρηματία και το παιδί της: «ομολόγησα αρχικά ότι σκότωσα επειδή ήμουνα μία γυναίκα που κατουριόμουνα κάθε τρεις και λίγο, συγγνώμη κιόλας για την έκφραση».

Επίσης είπε ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη με το θύμα και αναφορικά με το γράμματα ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στο σπίτι του Τσαγκαρόπουλου, υποστήριξε ότι τα είχε δώσει στον επιχειρηματία για να τα πάει στις φυλακές όπου βρίσκονταν ο σύντροφος της.



ΦΩΤΟ από patrastimes.gr


Τελικά ο πέλεκυς ήταν βαρύς για την Ευαγγελία Ζιάγκα καθώς το δικαστήριο την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου. Όσον αφορά τον αποθανόντα σύντροφο της, με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε αθώος καθώς δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει την εμπλοκή του.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ο κ. Γαλέτζας, δικηγόρος του αποθανόντα δήλωσε στo patrisnews.com: «Πραγματικά, το Δικαστήριο και η Εισαγγελική πρόταση για τον πελάτη μας, άγγιξαν την αλήθεια και τον απέδωσαν αθώο στην κοινωνία. Διατρανώνουμε λοιπόν την πίστη μας στο θεσμό των λαϊκών δικαστών».