25 Μαρτίου 2014

Διάψευση Κασιδιάρη για "σκιές" στις σχέσεις με Μιχαλολιάκο και απίστευτοι διάλογοι Χρυσαυγιτών

Τον συνδυασμό του για τον Δήμο Αθηναίων παρουσίασε τη Δευτέρα το απόγευμα ο Ηλίας Κασιδιάρης, διαβάζοντας στους παρισταμένους μήνυμα απο τον Κορυδαλό του Νίκου Μιχαλολιάκου, με το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σκιά στις σχέσεις τους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε "ψεύτες και συκοφάντες" όσους λένε ότι βρίσκεται σε ρήξη με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι τρέφει προς το πρόσωπο αυτό "μια αγάπη, που θυμίζει την αγάπη που έχει προς τον πατέρα του" και αποκαλώντας τον Μιχαλολιάκο ως τον "μοναδικό πολιτικό ηγέτη στον κόσμο που τρομοκράτησε το σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας".

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει εάν θα επιτρέψει στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να εμφανιστούν στην Ολομέλεια και να τοποθετηθούν όπως προβλέπει ο κανονισμός λίγο πριν τη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους.

Παράλληλα, με ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση του εισαγγελέα των φυλακών Κορυδαλλού για το θέμα, ο οποίος πρέπει να δώσει το "πράσινο φως" για τη μετάβασή τους.

Πάντως, ο Χρήστος Παππάς και οι άλλοι βουλευτές προειδοποιούν πως εάν δεν τους επιτραπεί να πάνε στη Βουλή, θα θεωρήσουν άκυρη τη διαδικασία.

Λίγες ημέρες πριν αποφασίσει η Βουλή για την άρση της ασυλίας όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, τα στοιχεία της δικογραφίας σε βάρος των κατηγορούμενων βουλευτών για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης πολλαπλασιάζονται, καθώς οι αρχές εξετάζουν λεπτομερώς τα κινητά τους και ιδιαίτερα τα μηνύματα που έστελνε ο Γιάννης Λαγός σε μια γυναίκα με το όνομα Νικόλ.

Τον περασμένο Ιούλιο, όταν χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στον κοινωνικό χώρο, όπου παραδίδονταν μαθήματα αγγλικών σε μικρά παιδιά, η φίλη του Γιάννη Λαγού τού στέλνει το εξής μήνυμα: "Ο άντρακλάς μου δέρνει....Λα, λα, λα, γουστάαααρω".

Έναν μήνα νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2013, ο Γιάννης Λαγός εμφανίζεται να ζηλεύει τον Ηλία Κασιδιάρη, όπως προκύπτει από το μήνυμα που έστειλε στη Νικόλ στο οποίο γράφει: "Και παράκουσες τις εντολές μου. Να μην πεις ονόματα. Και με εξευτέλισες εμένα, εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη. Και με σέβεσαι κιόλας εμένα".