25 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Έχει παλαβώσει τελείως!! ''Όπως διώξαμε τους Τούρκους, θα σπάσουμε τον κλοιό της τρόικας''

- Σήμερα ο λαός δίνει τη μάχη για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών – Και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Πριν 193 χρόνια ένας ολιγάριθμος λαός συγκρούστηκε με μια αυτοκρατορία και κέρδισε είπε ο Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την 25η Μαρτίου
- Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα της κρίσης δε λίγο καιρό δε θα υπάρχει
- "Μεγαλειώδης" η στρατιωτική παρέλαση είπε ο υπουργός Άμυνας
- Έλενα Κουντουρά: Αισθάνομαι θλίψη και οργή!

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια έγινε η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Για πρώτη φορά μετά το 2009, στην παρέλαση συμμετείχαν και μηχανοκίνητα τμήματα.



Μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας έστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δήλωσή του μετά το τέλος της παρέλασης στο Σύνταγμα, που έγινε υπό αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας και με λίγο κόσμο (κανείς δεν περνούσε χωρίς πρόσκληση ή διαπίστευση).

"Πριν από 193 χρόνια, ένας ολιγάριθμος λαός με εξαιρετική γενναιότητα ξεδίπλωσε αρετές για τη λευτεριά του και κέρδισε. Σήμερα, ο λαός μας δίνει μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος", είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.




"Σήμερα στείλαμε ένα μήνυμα ισχύος, ένα μήνυμα ειρήνης. Η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα. Ας παλέψουμε για τα καλύτερα που έρχονται", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. "Με σταθερά βήματα αφήνουμε πίσω την Ελλάδα της μιζέριας και των μνημονίων", τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.


Στην παρέλαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 συμμετείχαν μηχανοκίνητα τμήματα του στρατού, για πρώτη φορά από το 2009 και εναέρια μέσα.

Για να φτάσει κανείς στην πλατεία Συντάγματος, όπου είχαν τοποθετηθεί κλούβες της αστυνομίας έπρεπε να πάει με τα... πόδια και για να βρίσκεται στο χώρο της παρέλασης έπρεπε ή να είχε προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.