24 Μαρτίου 2014

Το αμάρτημα του αντικομμουνισμού

Σήμερα (χθες) όλα τα μέσα ασχολούνται με την «έννοια» του γάλατος ημέρας, ως εάν είναι δυνατόν να υπάρχει γάλα ημέρας εκτός εκείνου που το πίνει κάποιος την ώρα που θηλάζει. Δηλαδή του μητρικού και επιχαίρουν στο ενδεχόμενο της πτώσεως αυτής της κυβερνήσεως ως εάν το πρόβλημα της Ελλάδος θα επιλυθεί χωρίς κυβέρνηση, ή μάλλον θα επιλυθεί με κυβέρνηση κομμουνιστικής αριστεράς. Δεν διερωτώνται καν πως είναι δυνατόν να εμπιστευθεί κάποιος στοιχειωδώς σκεπτόμενος, ως κυβερνήτες ανθρώπους με νοοτροπία ολοκληρωτισμού που αν τώρα όντες στην αντιπολίτευση, του απαγορεύουν να διαφωνεί, πώς θα φέρονται αν τυχόν τους δοθη η ευκαιρία να κυβερνήσουν..Και τι εννοώ…

 Στην Ελλάδα ο μύθος των «αγώνων για την δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα την ελευθερία του λαού» των κομμουνιστών έχει ξεπεράσει το απυρόβλητο και έχει ανέλθει στον ύψιστο θρόνο του παραδείσου..Ισόθεος, πανάγιος ανέγγιχτος και αμόλυντος…προστατευόμενος από την θρησκευτική απαγόρευση της κατηγορίας διαπράξεως ασυγχώρητου θεολογικού αμαρτήματος, ισοποίνου εκείνου των πρωτοπλάστων, σε όποιον αποτολμήσει να παρουσιάσει το αληθινό βιογραφικό σημείωμα του τυραννικού και δολοφονικού, παγκοσμίως, κομμουνισμού ..Ιδίως το ταμπού αυτό εδώ στο τελευταίο σοβιετικό κρατικό μόρφωμα της Ευρώπης, επισύρει τον εξοβελισμό δια της χλεύης, της συκοφαντίας, της «επιθέσεως αγανακτισμένων» ακόμη και της φυσικής παρεμποδίσεως να εκφέρει λόγο ο αμαρτήσας, αν είναι δυνατόν, εώς ότου εξομολογηθεί και παραδεχθεί δημοσίως την πλάνη του…

Προσφάτως είχαμε δυο επεισόδια όπου οι διαπράξαντες το αμάρτημα του αντικομουνισμού έγιναν εύκολος στόχος κομμουνιστών και συνοδοιπόρων συναγωνιστών. Ο γνωστός δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης, καλεσμένος της φοιτητικής παρατάξεως της ΝΔ στο Πανεπιστήμιο των Πατρών εδέχθη φραστική επίθεση ύβρεις απειλές 20 «γενναίων» ερυθρών ναζιστών της κομμουνιστικής αναρχοαριστεράς, οι οποίοι αγωνιζόμενοι για την δημοκρατία όπως την εννοούν, με την «ειρηνική» καθιερωμένη ναζιστική βία, δεν επέτρεπαν σε κανένα να ομιλήσει. Αφού εκπλήρωσαν το καθήκον με την εκκένωση των προϊόντων του νοητικού τους εντέρου ανακουφισμένοι εγκατέλειψαν την αίθουσα, ενώ εν συνεχεία διεπιστώθη ότι το ηρωικό μένος των «ανδρείων» αυτών υπέστη το αυτοκίνητο του κου Μναδραβέλη που έγινε θερινό..

Λεκτικές επιθέσεις και διαμαρτυρίες εδέχθη και ο κος Μπαλτάκος που σε άσχετη στιγμή δεχθείς ανάλογον ερώτηση, απήντησε ότι είναι αντικομμουνιστής. «Ο κ. Μπαλτάκος, εκτός από αντικομμουνιστής, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, είναι και ανιστόρητος». Εδήλωσε το ΚΚΕ αηδιασμένο θα έλεγα. «Γιατί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κομμουνισμό» συμπλήρωσε..

Ενώ το ροζ πουά συνονθύλευμα «συνιστωσών» της αριστεράς των διανοουμένων, της ελίτ του λαϊκισμού, και των υπερασπιστών-διαφημιστών των τρομοκρατών και των εμπρηστών, διερωτήθησαν «εάν θέσεις που εκφράζει ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος αντιπροσωπεύουν την κυβέρνηση ..»

Βεβαίως, η ομάδα επιστημόνων ερευνητών υπό τον Στεφάν Κουρτουά όπως ο Νικολά Βέρτ και ο Ζαν λουί Μαργκολέν – συνέγραψαν το μεγαλειώδες ιστορικό έργο «Η μαύρη βίβλος του κομμουνισμού» διακινδυνεύοντες την ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία και υφιστάμενοι αφόρητες πιέσεις από τους ανώτερους τους για τις αποκαλύψεις τους – στο οποίο έχουν καταγράψει όλα τα τεκμηριωμένα εγκλήματα του κομμουνισμού ανά την υφήλιο – συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος – που απαριθμούν περίπου στο σύνολο των νεκρών των δυο παγκοσμίων πολέμων, δηλαδή στα 100 εκατομμύρια!! Η πολυετής ερευνα τους ολοκληρώθηκε μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος και έλαβε υπ όψιν στοιχεία από αρχεία της Γκα γκε μπε, που αναφέρονται και στοιχειοθετώνται λεπτομερώς.

Δυστυχώς , αυτά τα στοιχεία όπως ακόμη και οι ομολογίες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς κομμουνιστών διανοούμενων επιστημόνων απλών ανθρώπων, που άλλαξαν στρατόπεδο όταν διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την διαστροφή την εγκληματικότητα την εγγενή βία και την βαρβαρότητα του κομμουνισμού δεν είναι δυνατόν ούτε θα πείσουν ποτέ τους εγκλωβισμένους στην ουτοπία του κομμουνιστικού «παραδείσου». Αφού αρνούνται να σκεφθούν ή να εξερευνήσουν με την λογική ο,τιδήποτε διαφωνεί με τα ιερό κοράνι της κομμουνιστικής θεολογίας. Η ιδεολογική τους εμμονή είναι ψυχωτική σε σημείο παράνοιας, αφού γεγονότα που έχουν γίνει αποδεκτά-ομολογηθεί από την μετα-σοβιετική Ρωσία να μην θεωρούνται αληθή. Είναι τραγική γελοιότητα το εδώ σταλινικό παράρτημα του ΚΚ. Ρωσίας, δηλαδή της πολυεθνικής που πτώχευσε αφού εξόντωσε εκατομμύρια πληθυσμών, κατέστρεψε την γεωργία, την βιομηχανία, κάθε θεσμό επιστημονικό τεχνολογικό πολιτιστικό αφήνοντας ένα απόλυτο χάος, το ημεδαπό ΚΚΕ να αρνείται ως προπαγάνδα (π.χ. σφαγή στο δάσος Κατύν, λιμός της Ουκρανίας, δίκες της Μόσχας και άπειρα άλλα που περιγράφονται εκτενώς στο ανωτέρω πόνημα)

Όμως δεν αρκείται σήμερα σε αυτήν την άρνηση της αληθείας για την εγκληματική του δράσι το ΚΚΕ ή για τις καταστροφές που προκάλεσε και προκαλεί στην Ελλάδα μέχρι σήμερα. Πεισματικά αρνείται, παρεμποδίζει, πολιτικοποιεί, στοχοποιεί, την ελευθερία της έκφρασης σε οιονδήποτε αποδεικνύει την εγκληματικότητα του ΚΚΕ /Σταλινισμού ή έστω απλώς εκφέρει άλλη άποψη αιρετική. Ό μηχανισμός της βίας τίθεται σε ενέργεια. Ο διαπράττων το αδίκημα του αντικομουνισμού όπου κι αν εμφανισθεί θα συναντήσει «αγανακτισμένους» πολίτες που με κάθε έκνομο οχλοκρατικό μέσο θα τον μειώσουν θα τον εμποδίσουν θα προσπαθήσουν ακόμη και να εξοντωθεί φυσικώς. Τα εγκλήματα των αδίστακτων τρομοκρατών με στόχο μόνο προσωπικότητες της αστικής δημοκρατίας και «εχθρούς» του κομμουνισμού το αποδεικνύουν.

Τα τηλεοπτικά και έντυπα μέσα ενημερώσεως αριστερών απόψεων, οι «ιστορικοί και καθηγητές» πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ουδεμία αναφορά κάνουν για το πρόγραμμα και τα καθήκοντα του ΚΚΕ όπως αυτά λεπτομερώς περιγράφονται στα προγραμματικά συνέδρια τους, τα οποία είναι η απόλυτος άρνηση του συνταγματικού καθεστώτος της δημοκρατίας και η λεπτομερής επαναστατική ανατροπή της (βλέπετε σχετικά Το Καταστατικό του ΚΚΕ που ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο, Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ που ψηφίστηκε στο 19ο Συνέδριο, Πολιτική Απόφαση του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ)

Εν συνεχεία παρατίθενται δυο παραρτήματα.

Ένα που καταγράφει τις απόψεις κομμουνιστών που ανένηψαν περιγράφοντες την ταυτότητα σταλινισμού-ναζισμού αλλά και Ελλήνων κομμουνιστών που ομολογούν την αηδία τους και τον αποτροπιασμό τους.

Και ένα άλλο με τις διαχρονική αντεθνική συμπεριφορά του ΚΚΕ στην ιστορία της Ελλάδος

Η συνέχεια στο moirognomonio.wordpress.com