22 Μαρτίου 2014

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! "Δικηγορικό γραφείο οργανώνει εξέγερση σε φυλακές;" Να κάνω μια μαντεψιά τι ιδεολογικής απόχρωσης να είναι;

Σοκαριστική καταγγελία πως μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας υποκινούσε ουσιαστικά στάση στις φυλακές ενόψει της δημιουργίας των φυλακών υψίστης ασφαλείας, τίθεται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μετά από παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη. 
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες στον Άρειο Πάγο έφτασαν καταγγελίες ότι δικηγορικό γραφείο βρίσκεται πίσω από την υποκίνηση επεισοδίων στις φυλακές της χώρας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ούτε το γραφείο, ούτε αν στα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται απτά δεδομένα για την υπόθεση. 

Πάντως στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η βασιμότητα της καταγγελίας σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο ενορχηστρώνει τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων ως αντίποινα στη δημιουργία κλειστών φυλακών τύπου Γ. 

Σε αυτή την περίπτωση είναι προφανές ότι το εν λόγω γραφείο εκπροσωπεί κατάδικους ή υπόδικους για βαρύτατα αδικήματα (τρομοκρατία, εγκληματική δράση όπως ανθρωποκτονίες κπ), ισοβίτες ή βαρυποινίτες που θα μεταχθούν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.... 

Π. Στάθης
Πηγή:www.capital.gr