21 Μαρτίου 2014

ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ... Μπένυ: Παλιό πρόβλημα ο Μπαλτάκος-Θα επανέλθει η τροπολογία για τους μετανάστες

Για να αποπροσαντολίσουν ότι έβαλαν την ουρά κάτω απ'τα σκέλια και θα επαναφέρουν την τροπολογία για τους λάθρο, πετάνε την μπάλα στην εξέδρα... Φίλε Μπένυ τον Μπαλτάκο μην τον κλαις γιατί και στην επόμενη κυβέρνηση θα'ναι... εσύ να δούμε που θα είσαι...

Σε δήλωση-άδειασμα του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, προχώρησε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με την τροπολογία για τους μετανάστες η οποία κατατέθηκε και αποσύρθηκε δύο φορές μέσα σε μια μέρα.

Σχετικά με την ουσία της τροπολογίας για τους μετανάστες, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το πρόβλημα «κωμικό» και πρόσθεσε πως δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έκαναν κακούς χειρισμούς. Σημείωσε, δε, πως η τροπολογία θα επανέλθει και ότι έχει βρεθεί η σωστή διατύπωση.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως δεν συνομίλησε με τον κ. Σαμαρά για το θέμα που προκάλεσε ο κ. Μπαλτάκος, επειδή, όπως είπε, δεν ήθελε να τον ενοχλήσει στις Βρυξέλλες για ένα τέτοιο ζήτημα.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Μπαλτάκου οτι είναι αντικομμουνιστής ο κ. Βενιζέλος είπε πως ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης «είναι ένα παλιό πρόβλημα».