10 Μαρτίου 2014

Γελάει ο Φαήλος: Μου επιτέθηκε και ο Καζάκης του ΒΙΤΑΜ.... ανησυχεί μη χάσει δύναμη η ΧΑ

Γελάει ο Φαήλος Κρανιδιώτης με τον γενικό γραμματέα του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος του επιτέθηκε άνευ λόγου και αιτία και αντί να καταλάβει ότι ο Φαήλος τον δουλεύει και να σταματήσει, συνεχίζει να απαντάει με ύφος καρδιναλίου στις ειρωνίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν όταν...
ο Δ. Καζάκης, μέσω του "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου, επιτέθηκε στον Φ. Κρανιδιώτη, χαρακτηρίζοντάς τον "πιο φασίστα και πιο ναζί κι από τον Κασιδιάρη". 

Αρχικά, ο γγ του ΕΠΑΜ μίλησε για τη Χρυσή Αυγή αφήνοντας σαφείς αιχμές: "Θέλουν να ξεχωρίσουν την καλή Χρυσή Αυγή από την κακή Χρυσή Αυγή. Η κακή Χρυσή Αυγή είναι μέσα στις φυλακές, για να κρατήσουν απ' έξω την καλή Χρυσή Αυγή και για την χρησιμοποιήσουν, μόλις οικοδομηθούν κατάλληλες συνθήκες εμφυλίου μέσα στη χώρα... Επικεντρώνουν στην ηγεσία, να την αποκεφαλίσουν, ώστε να αναλάβει κάποιος Φαήλος Κρανιδιώτης, ενδεχομένως".

Και στη συνέχεια, επιτέθηκε προσωπικά στον Φαήλο Κρανιδιώτη, λέγοντας πως "απ' ότι διάβασα θα είναι και η αιχμή του δόρατος για την ευρωβουλή για τη Ν.Δ., για τον κ. Σαμαρά, τον θεωρώ πιο φασίστα, πιο ναζί από τον κ. Κασιδιάρη. Είναι πιο πεισμένος ναζί. Αν δείτε αυτά που γράφει, είναι χιτλερικά 100%. Τουλάχιστον ο άλλος προσποιείται τον εθνικιστή, αυτός εδώ είναι μπλεγμένος σε πολλά μεγάλα κόλπα. Τον θυμόμαστε από την εποχή Οτσαλάν. Έχει μια εμπλοκή, η οποία εμένα με τρομάζει περισσότερο αυτή η περίπτωση (...) είναι συνειδητός ναζί...".

Η απάντηση Κρανιδιώτη

Φυσικά, η επίθεση δε θα έμενε αναπάντητη από τον Φαήλο Κρανιδιώτη, όταν ρωτήθηκε. Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά μίλησε στο e-Volos.gr και ήταν άκρως ειρωνικός. 

"Του στέλνω την συμπόνια μου στο πολιτικό περιθώριο, απ' όπου πουλάει αντιμνημονιακά φούμαρα και 5 ευρώ για την εξέτασή του στο αρμόδιο τμήμα δημόσιου νοσοκομείου. Όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά στο ΕΠΑΜ φαίνεται πως είναι τα κεντρικά".

Η απάντηση στην... απάντηση

Ούτε η τοποθέτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη έμεινε αναπάντηση από το ΕΠΑΜ. "Τον ευχαριστούμε, που αναγνωρίζει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. βρίσκεται στο επίκεντρο ολόκληρου του κόσμου.

Με τη δήλωσή του αυτή, ούτε λίγο ούτε πολύ, θεωρεί τον εαυτό του ως το μοναδικό γνωστικό ον στον πλανήτη, εν μέσω ενός …απέραντου τρελοκομείου. Ψυχασθένεια ή τυπική απέχθεια απέναντι στο λαό και την πατρίδα που χαρακτηρίζει πάντα έναν συνειδητό ναζί;

Πάντως να είναι σίγουρος ότι πολύ σύντομα η ληστοσυμμορία των δωσιλόγων στην οποία ανήκει θα δώσει λόγο για εσχάτη προδοσία στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό", αναφέρει ανακοίνωση.