27 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Μια χαρά το πάει ο Ηλίας με τις γκόμενες: Τώρα είναι μ'αυτή που κατήγγειλε αστυνομική βία όταν την έπιασαν μεθυσμένη να περνάει τα κόκκινα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης είναι γνωστό ότι εκτός από την μεγάλη του αγάπη στην Χρυσή Αυγή, έχει αδυναμία και στις γυναίκες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η νέα του αγαπημένη είναι επίσης ένα σέξι μοντέλο, η εκρηκτική...
Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο σε πάρτι που έγινε στα Νότια Προάστια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή φάνηκε πως οι δυο τους είχαν χημεία, την οποία εκμεταλλεύτηκαν στην συνέχεια. Με όσους γνωρίζουν από κοντά αυτή την σχέση, από την αρχή ο ένας έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του άλλου. Μάλιστα, από εκείνη την βραδιά συναντιούνται συχνά και κρυφά.

Όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε νοσηλευτεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε κλινική για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την μέση της, ο Ηλίας Κασιδιάρης την είχε επισκεφθεί κάνοντας αρκετούς να παραξενευτούν...






Για την σύλληψή της από 10 αστυνομικούς μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με χειροπέδες μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα η -γνωστή από το Next Top Model- Δήμητρα Αλεξανδράκη που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής. Αν και η ίδια παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του περιστατικού.

«Δεν είμαι τρελή για να περνάω τα κόκκινα φανάρια έτσι και να βάζω σε κίνδυνο την ζωή των άλλων και την δική μου. Όντως παραβιάσα ένα κόκκινο σηματοδότη. Στην συνέχεια ήρθαν τρια περιπολικά, δυο ασφαλίτικα αυτοκίνητα και 4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ από πίσω μου. Κατέβηκα, ζήτησα συγνώμη και αυτοί άρχισαν με πολύ ειρωνεία να μου λένε για τις φωτογραφήσεις μου και για την τηλεόραση. Μάλιστα με χαρακτήρισαν 'μπεκρού'. Οπότε τους απάντησα 'Θα τα πούμε αύριο στην υπηρεσία σας, όπου θα σας κάνω αναφορά'. Εκείνη την στιγμή ήρθε και με βούτηξε από το χέρι ένας που δεν φορούσε καν στολή. Πλέον έχω και μώλωπες στο χέρι, οπότε θα περάσω και από ιατροδικαστή την Δευτέρα».

Αυτό δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου η γνωστή στο αντρικό κοινό Δήμητρα Αλεξαδράκη σχετικά με την συλληψή της το πρωινό της Παρασκευής επειδή πέρασε δυο κόκκινα φανάρια. Προσθέτοντας πως «Δέχθηκα μια επίθεση από την αστυνομιά. Όταν πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα δεν με άφησαν καν να πάω τουαλέτα, ούτε ένα ποτήρι νερό δεν μου έδωσαν, ούτε το τηλεφώνημα που δικαιούμαι στο δικηγόρο μου δεν με άφησαν να πάρω. Με είχαν σε μια γωνιά και η συμπεριφορά τους ήταν απαίσια και απάνθρωπη. Σε ένα σκυλί δεν φέρεσαι έτσι. Είναι δυνατόν να με τραβάνε με χειροπέδες επειδή πέρασα ένα σηματοδότη; Να με έχουν με χειροπέδες στο πίσω καθίσμα λες και έκανα το ριφιφί του αιώνα; Μόνο και μόνο επειδή είπα ότι θα τους κάνω αναφορά;»

Μάλιστα, σχετικά με τα όσα έχουν γραφτεί στην δικογραφία, η εστεμμένη Κρητικοπούλα δηλώνει «Έχουν γράψει τα απίστευτα στην δικογραφία. Όλα ψέματα είναι. Η μόνη αλήθεια είναι ότι πέρασα ένα κόκκινο. Μάλιστα γύρισαν και μου είπαν. 'Νομίζεις ότι είσαι κάποια επειδή κάνεις φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά;' και 'Ποιές θα πιστέψουν, εσάς τις δυο (σ.σ. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο ήταν η φίλη της -επίσης μοντέλο- Άννα Διαμαντοπούλου ) ή εμάς τους δέκα;'».

Το μοντέλο, αμέσως μετά τη σύλληψη, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, και εν συνεχεία στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής, ενώ αμέσως μετά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο, απ΄όπου και αφέθηκε ελεύθερη, παίρνοντας προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα.