31 Μαρτίου 2014

Γελάει ο Ιωαννίδης με τις αμερικανιές του Τόλη: Να μας πει για τη στήριξη Καμμένου και να αφήσει τις παπαριές με τη φιλεναδίτσα

Την αντίδραση της παράταξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη προκάλεσαν όσα είπε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας στους δημοσιογράφους, κατά την παρουσίαση του εκλογικού του κέντρου.

Σε ανακοίνωση της παράταξης "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" και με τίτλο "Γ. Ιωαννίδης: Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν ... καμένοι", αναφέρεται:

«Επιτέλους, ο απερχόμενος περιφερειάρχης λειτουργεί το εκλογικό του κέντρο, καθότι μέχρι σήμερα έκανε προεκλογική εκστρατεία από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Δημοσίου. Αντιλαμβανόμαστε την αδυναμία του να το εγκαινιάσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ίσως ακόμη δεν πήρε σχετικές εντολές από τον κ. Καμμένο, τα λόγια του οποίου («ό,τι τού ζήτησα το έκανε, οπότε είναι πλέον πολύ κοντά μας»), δεν τόλμησε ούτε να τα αμφισβητήσει ούτε να τα διαψεύσει. Ο κ. Τζιτζικώστας, αντί να προσπαθεί να κάνει χαριτωμένα σχόλια για ευαίσθητες προσωπικές υποθέσεις, ας απαντήσει γιατί αναγκάζεται να επιστρατεύσει στην προεκλογική μάχη ακόμα και τη σύντροφό του. Αυτό είναι απόδειξη πανικού. Όσο για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, στη δική μας καρέκλα δεν θα κάτσει κανένας ‘'καμένος''».

Ιδού και οι σημερινές γελοιότητες του Τόλη:

Η γυναίκα-επιχειρηματίας στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα [εικόνες]
Μία έκπληξη... γένους θηλυκού επεφύλασσε στη σημερινή συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος για την περιφέρεια Απόστολος Τζιτζικώστας.

Για πρώτη φορά ο κ.Τζιτζικώστας παρουσίασε επίσημα τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του.

«Από εδώ σας παρουσιάζω το κορίτσι μου. Λέγεται Ελεάννα Βλάχου», ήταν τα λόγια του Απόστολου Τζιτζικώστα. Συνέχισε, δε, αναφέροντας ότι η Ελεάννα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, μία βιοτεχνία ενδυμάτων στο Καλοχώρι και πρόσφατα απέκτησε το Mikel στην Αγ. Σοφίας, ενώ συνεισφέρει στην προεκλογική εκστρατεία του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Σε ερώτηση αν... θα το πάρει το κορίτσι και η σχέση είναι σοβαρή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης απάντησε αστειευόμενος:

«Δυστυχώς είναι σοβαρά τα πράγματα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα σας την παρουσίαζα».