22 Μαρτίου 2014

Παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ ο «συγγραφέας» του Λιβάνη που στοχοποιεί φοιτητές επειδή κάλεσαν τον Άδωνι στο Λονδίνο

Με εντολές από την Κουμουνδούρου και από συγκεκριμένο μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπεύθυνο εξωτερικού Βασίλη Πριμικήρη, στοχοποιήθηκε ο Πρόεδρος του Hellenic Society Μιχάλης Ντιναλέξης επειδή τόλμησε και κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη και δεν διοργάνωσε φιέστα για να εκθειάσει ο Αλέξης τα μνημόνια, αφού ως γνωστό εκτός Ελλάδος είναι υπερ του μνημονίου. Εντολοδόχος ο “συγγραφέας” του ματωμένου Οίκου Λιβάνη που ξεκίνησε να δημιουργεί το κλίμα για την εκδήλωση 2 μέρες μετά την ανακοίνωση της με επίθεση στην οικογένεια του διοργανωτή. Κλασικές αριστερές τακτικές που μας έφεραν εδώ που είμαστε.

Ο "έγκριτος" συγγραφέας...
Στέφανος Λίβος (τι; δεν τον ξέρεις; ) είχε ήδη πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα μια εβδομάδα πριν την εκδήλωση με επίθεση στην οικογένεια του Προέδρου του Hellenic Society Imperial College και Υπεύθυνου Τύπου της ΟΝΝΕΔ, Μιχάλη Ντιναλέξη. Με άρθρο στη σελίδα της πλάκας που έχει κάνει την κλασική αριστερή προπαγάνδα της αλητείας και της διαστρέβλωσης της αλήθειας. Λέει:

“Ο ΟΝΝΕΔίτης γιος του πρώην διοικητή του Γ.Ν. Άρτας προσκαλεί το σημερινό Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να μιλήσει στο Imperial College για την έξοδο από την κρίση. Fuck logic, δηλαδή.”
Ας πει, όποιος καταλαβαίνει, τι σχέση μπορεί να έχει κάποιος που ήταν διοικητής νοσοκομείου μέχρι το 2010 με Υπουργό που ανέλαβε το 2013.

Η αλητεία συνεχίζεται όταν ο “Λίβος” δημοσιεύει προσωπικές οικογενειακές φωτογραφίες πατέρα και γιού και μιλάει για σκάνδαλο στη ΜΒΗ όπου είναι πρόεδρος και δ/νων συμβουλος ο Κώστας Ντιναλέξης, κάτι που τόσο η εταιρεία όσο ο επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής είχε καταγγείλει τότε ως συκοφαντία.

Δεδομένου ότι η εκδήλωση δημοσιεύθηκε στις 9/03 και ο Λίβος ανέβασε το άρθρο αρχικά στις 10/03, αναρωτιέται κανείς πώς συγκέντρωσε τόσα στοιχεία για το Ντιναλέξη και τον πατέρα του. Μέσα σε μία μέρα βρήκε άρθρα, συνεντεύξεις και ολόκληρο ιστορικό εργασίας για έναν άνθρωπο που δεν ήξερε καν. Ιδιαίτερα μυστήρια, μια και θα μπορούσε κάποιος να πει ότι βρήκε στοιχεία από το ίντερνετ, είναι η αναφορά στους εξοπλισμούς της Siemens, καθώς, αντίθετα με ότι λέει ο Λίβος δεν υπάρχει τίποτα γι’αυτό στο ίντερνετ. Επίσης μυστήρια είναι η οικογενειακή φωτογραφία η οποία είναι κλειδωμένη μόνο σε φίλους του Ντιναλέξη στο facebook. Όλων οι σκέψεις λοιπόν πηγαίνουν στο Βασίλη Πριμικήρη, συγχωριανό της οικογένειας Ντιναλέξη, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ο μόνος στο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζει τόσο καλά τον Ντιναλέξη κι έχει πρόσβαση και στη φωτογραφία. Με το ρόλο του ως υπεύθυνος διασποράς ο Πριμικήρης υπαγόρευσε το άρθρο στο Λίβο με όλες τις πληροφορίες και οργάνωσε ο ίδιος το σόου που έγινε την προηγούμενη Κυριακή.

Να’ναι καλά τα SYRIZA parties που οργανώνονται στα club που έχει αγοράσει ο SYRIZA στο Β. Λονδίνο! Η επίσημη στοχοποίηση συνεχίζεται τώρα από όλα τα επίσημα blogs του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και τη φυλλάδα τους την Αυγή.

Εννοείται φυσικά ότι αυτός ο Λίβος "γράφει" (αν θεωρηθεί συγγραφέας) στου Λιβάνη. http://www.livanis.gr/ViewAuthors.aspx?ValueId=737344

Δεν πειράζει παιδιά. Εμείς ακούσαμε τον Άδωνι και τον χειροκροτήσαμε. Περαστικά σας, μέχρι τον επόμενο καλεσμένο της λέσχης

Λ.Ζ.