28 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΟΚ: Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη

Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Ίλι Καρέλι - Τα τραύματα προήλθαν από κάποιο όργανο και όχι από χέρια

Αποκαλυπτική για τις συνθήκες θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών είναι η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό του άντρα, ο οποίος σκότωσε, πριν λίγες μέρες, τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η νεκροψία-νεκροτομή, που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, έδειξε κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του Αλβανού ισοβίτη.

Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές, Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -και όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα.

Παραγγέλθηκαν, δε, περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.

Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου,Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.