03 Μαρτίου 2014

Γατάκια, εγώ είμαι ρατσιστής ή αυτοί εγκληματίες; Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά

Τσούζει τις αριστεράτζες του ΣΥΡΙΖΑ η καταγραφή της πραγματικότητας... τις τελευταίες μέρες έχουμε και λέμε:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... φυσικά είναι Πακιστανοί
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
Φυσικά κάποια στιγμή θα βρεθεί και ένας έλληνας ζώο που θα κάνει τα ίδια και τότε θα πεταχτούν όλοι μαζί να πούνε "να και οι έλληνες τα ίδια είναι"... ότι θα έχουν προηγηθεί άλλοι 99 κάφροι λάθρομετανάστες δεν τους απασχολεί... η λογική τους είναι αφού κάποια στιγμή μια άτυχη γυναίκα θα έρθει αντιμέτωπη με κάποιο έλληνα ζώο... ας έρθουν άλλες 99 αντιμέτωπες με αλλοδαπά λαθροζώα...
Έλα τώρα: Κάντε και τη σύγκριση με τους Έλληνες που πήγαν Γερμανία και ΗΠΑ... και έγιναν γνωστοί από ληστείες και βιασμούς...

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε σοβαρή κατάσταση, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου για τη ζωή της, νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μια 46χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, τη νύχτα, στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος την πέτυχε σε ερημική τοποθεσία, ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, και με τη χρήση βίας την έβαλε σε αυτοκίνητο και τη βίασε, ενώ στην προσπάθειά της να αντισταθεί, η γυναίκα δέχτηκε βάναυσα χτυπήματα από τον άνδρα, ο οποίος της έκλεισε τη μύτη και το στόμα ενώ ταυτόχρονα της χτυπούσε το κεφάλι στο έδαφος.

Η παθούσα εκμεταλλευόμενη στιγμιαία απόσπαση προσοχής του δράστη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από την παθούσα, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η 46χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία (ΟΠΚΕ Ρεθύμνου) έχει ήδη συλλάβει έναν 30χρονο άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να έχει αναγνωριστεί από το θύμα του. Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.