30 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γέλιο με τις φωτοβολίδες του Τσίπρα-Η αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ-Σαμαράς: Δεν τους πέρασε...

Βαριά πολιτική ήττα του υπό κατάρρευση αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα, ο οποίος πανικόβλητος από την δημοσκοπική βουτιά του κόμματος του προχώρησε σε ένα απονενοημένο διάβημα, με την φαιδρή πρόταση μομφής,  που του εισηγήθηκε η «παιδική χαρά» των νομικών της Κουμουνδούρου.

Τα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα στην Βουλή αποδεικνύουν το τεράστιο πολιτικό αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η χώρα μετά την αποψινή ψηφοφορία γυρίζει σελίδα.

Και στην νέα εποχή  ακραία γκρουπούσκουλα  διαμαρτυρίας, νομοτελειακά θα τελειώσουν…

Σαμαράς: Δεν τους πέρασε...

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία, που η Αξιωματική Αντιπολίτευση ευθέως υπονομεύει την αξιοπιστία της Χώρας, την υπόστασή της, και τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλίου.

Δεν της πέρασε.

Μένει όμως η πικρή γεύση, ένα ελληνικό κόμμα να είναι με τόσο φανατισμό εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού».

Η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή-Τσίπρας: Αποχωρούμε 

Αποχώρησε από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο στην ολομέλεια της Βουλής η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη αφού είχε προηγηθεί απόρριψη της πρότασης μομφής εναντίον του Στουρνάρα.

Δείτε το βίντεο


lykavitos.gr, enikos.gr