27 Μαρτίου 2014

Στον αγγελικό κόσμο της διαπλοκής δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι

ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ - αυτός έφαγε τα 400 δισ από τους Έλληνες μετανάστες της Ν.
ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ - αυτός έφαγε τα 400 δισ από τους Έλληνες μετανάστες της Ν.Αφρικής»
«200.000 $ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»
«Απίστευτο το πλιάτσικο της INTERAMERICAN στη Ν.Αφρική:
17.000.000 ευρώ ΒΟΥΤΗΞΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΝΤΑΡΗ»
«Κατάθεση φωτιά από τον Γιώργο Κουρή την Τρίτη (στον εισαγγελέα): 288.050 $ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ από την οικογένεια του μετανάστη Ρέβελα»
«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»
«150 ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΥΝΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ για απάτη σε βαθμό κακουργήματος»,
«Ένα τσουβάλι ντοκουμέντα καταθέτει στον εισαγγελέα ο Γιώργος Κουρής: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»
«35 δις δρχ άρπαξε απ’ το Ίδρυμα Ωνάση ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ»
« Έρχεται το τέλος του απατεώνα, Να προσέξουν οι αρχές μη το σκάσει: ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ»

Αυτά είναι ορισμένα από τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα της εφημερίδας Αυριανή του Γιώργου Κουρή ο οποίος ξεκίνησε έναν αδυσώπητο πόλεμο κατά του Κοντομηνά.

Οι αγωγές έπεφταν στη συνέχεια σαν βροχή και από τις δύο πλευρές. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο η Interamerican είχε κάνει τρεις αγωγές κατά του Κουρή και του ζητούσε 30 εκατ. ευρώ

Ο κ. Κουρής είχε φτάσει να καταγγείλει στον εισαγγελέα κ. Παπαγγελόπουλο ότι έγινε «προσπάθεια αλλοίωσης των στοιχείων που υπάρχουν στην Εισαγγελία και τον αφορούν» υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι δικηγόροι του που κίνησαν τη διαδικασία συγχώνευσης εκκρεμών σε βάρος του ποινών διαπίστωσαν ότι στο πινακίδιο ποινών «αλλοιώθηκαν στοιχεία» με στόχο «την ύπαρξη εκτελεστής καταδικαστικής απόφασης με αμετάτρεπτη ποινή».

Εκτός από τις τρεις αγωγές της Interamerican κατά του Γ. Κουρή και ο ίδιος ο κ.Κοντομηνάς κατέθεσε τέσσερις αγωγές ζητώντας εκατοντάδες εκατ. ευρώ ενώ θα κατατεθεί και μήνυση για εκβιασμό.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά; Μα γιατί σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι κ. Κοντομηνάς και Κουρής έφαγαν και ήπιαν στην Αίγλη που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Alpha. Τα είπαν μια χαρά οι δύο τους οι οποίο παρεμπιπτόντως έχουν πολλές ανοικτές δικαστικές υποθέσεις. Για να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι στον αγγελικό κόσμο των μέσων ενημέρωσης, της διαπλοκής και του νταβαντζηλικιού δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι παρά μόνο τα ευρουλάκια.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/ston-aggeliko-kosmo-tis-diaplokis-den-uparxoun-exthroi-kai-filoi/