06 Μαρτίου 2014

Το τερμάτισε ο γαμι@ς Βερύκιος για το σούργελο: Η κυρά Αυγουστίνα, αλανιάρης, Παρθενόπη [βίντεο]

Όχι ότι δεν είναι καραγκιόζης κι ο άλλος που βγήκε να μας πει ότι είναι "αφοσιωμένος στον άντρα του"... Πες ρε σούργελο και εσύ "σύντροφο" αφού ούτως ή άλλως δεν πιστεύεις σε αρσενικά και θηλυκά...

Καταιγίδα αντιδράσεων και συντονισμένων κινήσεων προς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και την ΕΣΗΕΑ, προκαλεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής των δημοσιογράφων Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου στον Alpha, που αναφερόταν στην δήλωση του Αύγουστου Κορτώ πως είναι αφοσιωμένος στα βιβλία του και στον άντρα του.

Η αναφορά του στην πίστη του στον σύντροφο του που τυχαίνει να είναι άντρας, οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση για τον σημαντικό και πολυδιαβασμένο (καλά μην τρελένεστε ρε κομμούνια του iefimerida! σιγά τον νομπελίστα!) συγγραφέα, Αύγουστο Κορτώ. Ο Δήμος Βερύκιος τον χαρακτήρισε Παρθενοπόπη και μάλιστα έκανε και την εκτίμηση πως όποιος με ντουντούκα δηλώνει την πίστη του στον σύντροφό του είναι αλανιάρης, ενώ προηγουμένως ανέφερε ότι μπορεί να έχει και δυο τρεις γκόμενους να έχει και μερικά τεκνά ακόμα, λέγοντας πως Βαλλιανίζει

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ανέφερε πως είπε «μπράβο ρε, παλικάρι» και πως χαίρεται που η κοινωνία δίνει τη δυνατότητα σε έναν νέο να εκφράζει αυτό που θέλει. Ομως, η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί, με τον Σταυρόπουλο να αποκαλεί τον Βερύκιο χυδαίο, λέγοντας βέβαια πως ο ίδιος ξεφώνιζε τις «αδελφές το 68».

Ενδεικτικές αναφορές που έγιναν στη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφει τις εξής αναφορές μεταξύ άλλων:

01:25 Βερύκιος - Ήθελε και το δαχτυλάκι.
03:15 Βερύκιος - Δύο τρεις γκόμενους.
03:45 Βερύκιος - Παρθενοπόπη.
05:25 Βερύκιος - Η κυρά Αυγουστίνα.
06:00 Σταυρόπουλος - Εγώ ξεφώνιζα της αδερφές.
07:55 Βερύκιος - Ραδιοφωνική παραγωγός - Την γνωρίζω την κυραυγουστίνα πολύ καλά.
08:15 Βερύκιος - Εξέθεσε τον Θεοδωράκη για την δική του γκαβλάντα.
09:40 Σταυρόπουλος - Ο Γκέμπελς ωχριά μπροστά στον Βερύκιο.
10:13 Έχει και συνέχεια μετά το 11:40 .
12:10 Βερύκιος - Καίγεται ο πισινός μας.
13:10 Σταυρόπουλος - Δικτατορία των γκέι.
13:30 Βερύκιος - Γεννάει ο σατανάς.

Ο ίδιος ο Αύγουστος Κορτώ έγραψε στο facebook: «Ιδέα για χοντρό γέλιο. Τραβάμε ένα κάρο αγωγές στον Alpha για το ντελίριο του Βερύκιου, και με τα φράγκα που θα μας επιδικάσουν κάνουμε το πιο γαμάτο Gay Pride ever».