25 Μαρτίου 2014

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ – ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ. Η δικιά μας απάντηση στους «προοδευτικούς» για τις παρελάσεις…

Ήρθε ο καιρός να το ομολογήσω: ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ – ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.

Αν προοδευτικό είναι να καταργήσουμε τις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις και να τις αντικαταστήσουμε με τα Gay Parade, τότε, ναι είμαι συντηρητικός. Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι πολύ περήφανος αν εσείς είστε οι προοδευτικοί και εγώ ο συντηρητικός. Αν εσείς είστε οι αριστεροί, οι και καλά ευαίσθητοι και εγώ ο δεξιός.
Το έγραφα πάλι στις 28/10/13, σε ένα άρθρο με τίτλο «Να καταργηθούν οι Στρατιωτικές Παρελάσεις και να γίνονται μόνο των gay (Gay Parade)!!! Όξω ρεεεεεεεεε»:

Ας ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Με τους gay δεν έχουμε τίποτα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει το κορμί του ότι θέλει. Όμως, έτσι όπως το πάνε κάποιοι «προοδευτικοί», αριστεροί, στο τέλος οι μόνοι που θα επιτρέπεται να παρελαύνουν, θα είναι οι ομοφυλόφιλοι στα γνωστά Gay Parade. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Μπουτάρης ξέρει καλά τον τρόπο.

Λοιπόν, αριστερίσκοι, ψευτοπροοδευτικοί και δήθεν κουλτουριάρηδες. 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. 
Υπάρχει κόσμος (η συντριπτική πλειοψηφία) που νιώθει υποχρέωση να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες και στους ήρωες του Έθνους οι οποίοι θυσιάστηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι, για να είστε εσείς ελεύθεροι να παπαρολογείτε. 

Αν δε σας κάνει, δικαίωμά σας να συμμετάσχετε στις παρελάσεις που σας εκφράζουν (π.χ. Gay Parade) ή σε καμία. Αφήστε τους πατριώτες Έλληνες, να συμμετάσχουν καθ” οποιονδήποτε τρόπο επιλέξει ο καθένας, στις εκδηλώσεις μνήμης, στις εκδηλώσεις τιμής. Πρέπει όλες οι γενιές να γνωρίζουν τις θυσίες των προηγούμενων, οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε την ιστορία μας, για να μην την ξαναζήσουμε.

Η δική μου απάντηση λοιπόν, αλλά και όσων ακόμα είμαστε συντηρητικοί, θα πρέπει να είναι, αύριο να είμαστε παρόντες στις κατά τόπους παρελάσεις. Να δείξουμε στην κ. Ρεπούση, αλλά και στους άλλους προοδευτικούς, ότι ακόμα υπάρχει κόσμος (η συντριπτική πλειοψηφία), που θέλει τις παρελάσεις, που τις θεωρεί ύστατο φόρο τιμής σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είναι ελεύθερος ο κάθε προοδευτικός αριστερός για να λέει τις παπαριές του, που ανατριχιάζει όταν ακούει τα εμβατήρια, που δακρύζει όταν βλέπει τα περήφανα στρατά μας, να παρελαύνουν. Όχι επειδή είμαστε πολεμόχαροι, όχι γιατί θα πάμε να πάρουμε την Πόλη πίσω. Αλλά γιατί κυρία Ρεπούση, για εμάς η Σημαία μας, είναι ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

Γιατί, όσο και αν σας εκνευρίζω φίλοι μου αριστεροί, για κάποιους σαν εμένα

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

είναι αδιαπραγμάτευτα…