23 Μαρτίου 2014

Oι παπανδρεϊκοί δεν θέλουν την Εύα στην "Ελιά"

Τι λένε στελέχη που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου

Μπορεί οι παπανδρεϊκοί να βλέπουν αφ' υψηλού το εγχείρημα της "Ελιάς", ωστόσο δεν παραλείπουν να παρεμβαίνουν και να ρίχνουν τα καρφάκια τους όπου θεωρούν ότι χρειάζεται, ή όταν θέλουν να δημιουργήσουν έριδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση της Εύας Καϊλή.
Όταν στα πέριξ του Γιώργου Παπανδρέου κομματικά στελέχη έμαθαν πως η όμορφη Θεσσαλονικιά συζητείται σοβαρά για το ευρωψηφοδέλτιο του Κεντροαριστερού πυρήνα που συγκροτήθηκε ενόψει της προσεχούς διπλής εκλογικής ααναμέτρησης, θυμήθηκαν τα περαγμένα το διάστημα που προηγήθηκε της παραίτησης του πρώην πρωθυπουργού από το Μαξίμου. Υπενθυμίζεται, πως η Καϊλή είχε επικρίνει έντονα τότε τους χειρισμούς του Γιώργου και ιδιαίτερα την εξαγγελία του περί δημοψηφίσματος, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής της από την "πράσινη" ΚΟ.

Όπως φαίνεται, τα γεγονότα αυτά δεν έχουν ξεχαστεί από τον παπανδρεϊκό πυρήνα, που βάζει άτυπο βέτο στην υποψηφιότητα της γαλανομάτας πρώην βουλευτίννας. Κάτι ξέρει λοιπόν κι εκείνη ποηυ λανσάρεται περισσότερο ως... στέλεχος της "Ελιάς" και λιγότερο του ΠΑΣΟΚ. Και ο νοών νοείτω...

parapolitika.gr