22 Απριλίου 2014

Αυτά είναι τα ισχυρότερα παιδιά στον πλανήτη, ηλικίας 1 έως 10 ετών (PHOTOS)

Ακόμη και πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του μπορεί κάποιος να συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη. Εχουν φροντίσει γονείς και γονίδια γι' αυτό...

Το Business Insider κατάρτισε έναν κατάλογο με τους ισχυρότερους κάθε ηλικίας. Ξεχωρίζουν οι ανήλικοι, οι οποίοι οφείλουν τη “δύναμη” τους, τόσο στη μελλοντική εξουσία, που πρόκειται να έχουν, όσο και στην τεράστια περιουσία που τους κληροδοτεί το όνομά τους.
Αυτοί είναι οι ισχυρότεροι στον πλανήτη από 0 έως 10 ετών.

0 ετών: Πρίγκιπας George του Κέιμπριτζ

Ο γιος του πρίγκιπα William και της Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Catherine, είναι τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ στο βρετανικό θρόνο. Μάλιστα, ο 8 μηνών πρίγκιπας πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την πρώτη του βασιλική περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Ενός έτους: Margaret Laura “Mila” Hager

Η εγγονή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, George W. Bush είναι κόρη της Jenna Bush Hager και του Henry Hager. Γνωστή ως “Mila” είναι η πρώτη εγγονή-και δισέγγονη- δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ.

Δύο ετών: Blue Ivy

Η Blue Ivy — οι γονείς της προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κατοχυρώσουν την αποκλειστικότητα του ονόματος- είναι καρπός δύο εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της ποπ και του hip-hop. H κόρη της Beyoncé και του Jay Z θεωρείται ήδη...ιέρεια της μόδας, πολίτης του κόσμου και τραγουδίστρια, καθώς συμμετέχει στο τραγούδι του πατέρα της “Glory” .

Τριών ετών: Alexis Martin

To νεότερο μέλος της Μensa Arizona. H 3χρονη έγινε προσφάτως μέλος της παγκόσμιας κοινότητας των ιδιοφυϊών, καθώς στο σχετικό τεστ ευφυίας έπιασε 160. Η Martin διαβάζει όπως ένα παιδί που πηγαίνει πέμπτη τάξη Δημοτικού, ενώ έμαθε μόνη της ισπανικά με ένα iPad.

Τεσσάρων ετών: Miles Hideo Williams

Γιος του ιδρυτή και πρώην CEO του Twitter, Evan Williams. Οταν ο Evan Williams και η σύζυγός του Sara Morishige, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η νέα μαμά φρόντισε να μεταδίδει μέσω Τwitter τη γέννα...Ο Miles έχει το δικό του προσωπικό λογαριασμό και 37 followers.

Πέντε ετών: Benji Brin

Ο Benji Brin είναι γιος του συνιδρυτή της Google, Sergey Brin και της ιδρύτριας του 23andMe, Anne Wojcicki. Εκτός του ότι φέρει ένα από πλέον 'βαριά” ονόματα στο χώρο της τεχνολογίας, έχει ήδη κατοχυρώσει το δικό του site το Benjibrin.com. Οι γονείς του δώρισαν δείγμα του DNA του Benji στο 23andMe για το καλό της επιστήμης.

Εξι ετών: Ella Gordon


Η κόρη του οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Jeff Gordon αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Εκανε τα πρώτα...βήματα της σε πίστα, καθώς οδήγησε το ίδιο αυτοκίνητο που ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του Sprint Cup είχε οδηγήσει όταν ήταν μικρός. Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρει το όνομά της και τον αριθμό 24, με τον οποίο τρέχει ο πατέρας της.

Επτά ετών: Evan του EvanTubeHD

Ενας από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του YouTube. Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ο Εvan βρίσκεται στην 20η θέση με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του YouTube. Εκτιμάται ότι τα ετήσια κέρδη του φθάνουν τα 1,32 εκατ. δολ. μετά το 45% της προμήθειας του YouTube. Με περισσότερους από 476.000 συνδρομητές και 443 εκατ. επισκέπτες, ο Evan στο blog του, υπό την αιγίδα του EvanTubeHD, αξιολογεί παιχνίδια και video games.

Οχτώ ετών: Infanta Leonor της Ισπανίας

Η μεγαλύτερη κόρη του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Αστούριας, Felipe και Letizia, είναι δεύτερη στη σειρά για τη διαδοχή του ισπανικού θρόνου μετά τον πατέρα της. Σύμφωνα με το Συντάγμα της Ισπανίας του 1978, θα γίνει Πριγκίπισσα της Αστούριας και στη συνέχεια βασίλισσα, εάν οι γονείς της δεν κάνουν γιο.

Εννέα ετών: Kelly Xu

Η πρώτη γυναίκα πρωταθλήτρια γκολφ στο Augusta National. Η 9χρονη Xu πέτυχε ό,τι ονειρεύονται όλες οι επαγγελματίες παίκτριες γκολφ, καθώς είναι η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου που κατέκτησε το συγκεκριμένο τίτλο.

Δέκα ετών: Quvenzhané Wallis

Σε ηλικία 9 ετών η Wallis έγινε η νεαρότερη υποψήφια για Οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου. Είπε ψέματα για την ηλικία της προκειμένου να περάσει οντισιόν για την ταινία "Beasts of the Southern Wild," ενώ επικράτησε 4.000 συνυποψηφίων της. Ο επόμενος μεγάλος ρόλος της είναι στο μιούζικαλ Annie, δίπλα στον Jamie Foxx.

http://www.newmoney.gr/article/48258/ayta-einai-ta-ishyrotera-paidia-ston-planiti-ilikias-1-eos-10-eton-photos#ixzz2zdQVojdh