22 Απριλίου 2014

Ε-Υ-Γ-Ε ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!! Ακύρωσε την εμφανισή του στον βόθρο του λαϊκισμού Χατζηνικολάου!

Φυσικά ο Νικόλας διαρρέει ότι την εκπομπή την ακύρωσε ο ίδιος γιατί ο Θεοδωράκης δεν ήθελε να δεχθεί ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Θεωρώ πιθανότερο ο Θεοδωράκης να ακύρωσε την εκπομπή λόγω του χαμηλού πολιτισμικού επιπέδου του κοινού και του οργίου λαϊκισμού που αποτυπώνεται στις ερωτήσεις των χουλιγκάνων της εξέδρας. ακόμα όμως και αν την ακύρωσε λόγω των δημοσιογράφων, έχει απόλυτο δίκιο καθώς αρνήθηκε να δεχθεί ερωτήσεις από στρατευμένους προπαγανδιστές όπως τον Στάθη και τον Μπογιόπουλο... σε κάθε περίπτωση ΜΠΡΑΒΟ στον Θεοδωράκη και μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν κι άλλοι

Διαβάστε και τι διαρρέει ο Χατζηνικολάου:

Ακύρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου την εκπομπή με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η εκπομπή  ”Στον Ενικό” (Star Channel/ www.enikos.gr) επρόκειτο να βγει στον αέρα την επόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου.  Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση, στην οποία θα απαντούσε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην εκπομπή οι προσκλεκλημένοι αρχηγοί κομμάτων και υπουργοί, εκτός από τις ερωτήσεις του κοινού, καλούνται ως και σήμερα να τοποθετηθούν και στις ερωτήσεις που κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Πηγή: typologies.gr