02 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Λαφαζάνης στον περιπτερά: "Αν σας κάνουμε κριτική, θίγεστε και δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε"... αφού είχε μιλήσει 5 λεπτά...

Λαφαζάνης στον Κασσή: Έχετε γίνει παράρτημα της ΝΔ

Αναστάτωση επικράτησε στο πλατό της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Αφορμή στάθηκε η κριτική που άσκησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος προσπαθούσε να δώσει το λόγο και σε άλλους εκπροσώπων κομμάτων.

Ο κ. Λαφαζάνης επέμενε να εκθέτει τις απόψεις του και απευθυνόμενος στον κ. Παπαδάκη, ανέφερε με έντονο ύφος: «Ο ρόλος της τηλεόρασης δεν είναι να αποπροσανατολίζει, να κάνει προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό. Να πείτε στον κόσμο τι έχει γίνει. Όταν κάνετε κριτική στα κόμματα, στην πολιτική, εμείς την ακούμε. Εσείς, αν κάνουμε κριτική για την τηλεόραση, θίγεστε. Θίγεται το ιερατείο».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Λαφαζάνης στον Κασσή: Έχετε γίνει παράρτημα της ΝΔ

Δεν είχε τέλος η κόντρα μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή.

Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και του κ. Κασσή. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον κ. Κασσή, επισήμανε: «Έχετε γίνει παράρτημα της ΝΔ».

Από την πλευρά του, ο κ. Κασσής απάντησε: «Παράρτημα δικό σας δεν θα γίνουμε».

«Δεν θέλουμε να γίνετε», ανταπάντησε ο κ. Λαφαζάνης.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: