02 Απριλίου 2014

Bγήκε το διαζύγιο του Αντρέα... ε, σόρυ του Πούτιν εννοώ

Όσοι μας ζαλίσετε με το πόσο πηδίκουλας είναι ο Πούτιν μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε πόσο ανίκανοι είναι οι πατεράδες σας που δεν έχουν χωρίσει τις μανάδες σας...

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Λουντμίλα έβαλαν τέλος στο γάμο τους έπειτα από τριάντα χρόνια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες το περασμένο καλοκαίρι

Ελεύθερος και ωραίος μπορεί να δηλώνει πλέον ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μετά το διαζύγιό του με τη Λουντμίλα. Το διαζύγιο βγήκε και επίσημα όπως επιβεβαίωσε και το Κρεμλίνο.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 30 χρόνια γάμου και δύο κόρες που απέκτησαν μαζί.

Με κοινή τους εμφάνιση στη ρωσική τηλεόραση ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λουντμίλα ανακοίνωσαν το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι ο γάμος τους τελείωσε και πήραν διαζύγιο.

Το ζευγάρι παρακολούθησε μαζί παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου και μετά δήλωσαν μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ηταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν.