08 Απριλίου 2014

Αλέξη, δεν αφήνεις το Σαμαράς Γκέιτ και να μιλήσεις για το Τρομοκρατία Γκέιτ με τη δική σου υπογραφή;

Βολές κατά ριπάς από τον Αλέξη Τσίπρα σε σημερινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Από όσα είπε δεν θα μπορούσε εξάλλου να έλειπε η αναφορά του στην υπόθεση Μπαλτάκου. Μια υπόθεση που σε λίγες ώρες του έδωσε αρκετές μοναδούλες, όπως τουλάχιστον έδειξαν κάποιες δημοσκοπήσεις.

«Δεν υπάρχει Μπαλτάκος Γκέιτ. Υπάρχει Σαμαράς Γκέιτ. Αυτή είναι η αλήθεια».

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, τον κατηγόρησε ότι είναι ο «αρχηγός» μίας ακροδεξιάς δράκας» στο Μαξίμου που κυβερνά την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στηριζόμενες στη θεωρία των «δύο άκρων» , σημειώνοντας ότι «Δεν πρόκειται για κάποιους μεμονωμένους. Ο αρχηγός τους είναι ο κ. Σαμαράς. Ο επικεφαλής του ακροδεξιού περιβάλλοντος στο Μαξίμου είναι ο κ. Σαμαράς, ο οποίος έχει μετατρέψει μια ιστορική παράταξη, όπως αυτή της ΝΔ, σε ένα περίεργο μείγμα, ένα κράμα Πολιτικής Άνοιξης και Δικτύου 21. Σήμερα, δυστυχώς, μας κυβερνά μια ακροδεξιά δράκα της οποίας επικεφαλής είναι ο πρωθυπουργός».

Πρόκειται για μία λογική κίνηση την οποία περίμενε από την πρώτη στιγμή το Μαξίμου. Όμως τον πόλεμο τον αντιμετωπίζεις με πόλεμο. Και όχι με κινήσεις υποχώρησης όπως αυτής της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη. Κινήσεις υποχώρησης απέναντι σε ποιούς; Αυτούς που είχαν, έχουν και θα έχουν σοβαρό πρόβλημα να αποδοκιμάσουν την τρομοκρατία;

http://www.rightnews.gr