01 Απριλίου 2014

Γεωργιάδης: Στα όρια της εθνικής προδοσίας η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-Μου προκάλεσε οργή η ψήφος του Γ. Παπανδρέου

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά του υπουργείου Οικονομικών, κάνοντας λόγο για εθνική προδοσία.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η πράξη αυτή, ενόψει του Eurogroup και του Ecofin, δείχνει το μέγεθος ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας.

Ερωτηθείς για την εικόνα της Βουλής την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι η Βουλή είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας. «Αυτή η Βουλή είναι το προϊόν της εποχής της οργής, της εποχής των αγανακτισμένων. Ίσως αυτές οι εικόνες να μην του αρέσουν και την επόμενη φορά να αποφασίσει κάτι διαφορετικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Μου προκάλεσε οργή η ψήφος του Γ. Παπανδρέου

Ακραία πράξη ανευθυνότητας χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου να καταψηφίσει το άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου, που αφορά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
«Η ψήφος του κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή με την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες σε μένα προσωπικά μου προξένησε τεράστια έκπληξη, θα έλεγα έως και οργή», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Γιατί δεν μπορείς κύριε να μας έχεις βάλει στο μνημόνιο, να έχεις κλείσει συμφωνία για το PSI το οποίο δημιουργεί και την ανάγκη της ανακεφαλαιοποίησης και αφού τα έχεις κάνει όλα αυτά να έρχεσαι και να το παίζεις στη Βουλή αντι-τραπεζίτης και αντι-τραπεζικός δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Με συγχωρείται αλλά θεωρώ τη στάση του κ. Παπανδρέου ακραία πράξη ανευθυνότητας.

Σημείωσε δε ο υπουργός Υγείας: «Αν είχε αντίρρηση επί του άρθρου, θα έπρεπε στο βήμα της Βουλής να εξηγήσει σε ποιο σημείο διαφωνεί».


Γεωργιάδης: Κατάλαβες Ντίνο παιδί μου; - Ναι, μπαμπά...

Με μία ερώτηση προς τον δημοσιογράφο, Ντίνο Σιωμόπουλο, ελάφρυνε προς στιγμήν το κλίμα στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Την ώρα που εξηγούσε τις αλλαγές που θα γίνουν στα φαρμακεία με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, απηύθυνε ερώτηση στον κ. Σιωμόπουλο: «Ντίνο κατάλαβες παιδί μου τι εξήγησα; Έχεις διαφωνία επ' αυτών;».

Ο δημοσιογράφος απάντησε με ανάλογο τρόπο: «Ναι, μπαμπά».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: