04 Απριλίου 2014

Απαρηγόρητος ο Παναγούλης: Μιλάω με τους ΧΑυγίτες κ θα πήγαινα μάρτυρας αλλά δεν μου το ζήτησε ο Κασιδιάρης

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των  DVD της Χρυσής Αυγής λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα  μετά τις αναφορές  Κασιδιάρη για  συνομιλία του  με  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  Τσίπρας  επικοινώνησε με τον βουλευτή καθώς και με ένα ακόμη  μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας  που...
 κατά τη Χ.Α. έχει  επίσης  έχει  εκφράσει τη συμπαράσταση του σε  μέλη της ακροδεξιάς και τους κάλεσε να διαψεύσουν τις συνομιλίες. Κατόπιν τούτου μετά τον Βούτση και ο Παναγούλης αναμένεται να τα γύρισε εν μέρει.

Παναγούλης: Δεν μου ζήτησε ο Κασιδιάρης να είμαι μάρτυρας

«Μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής,  εκτός του  Μάκη Βορίδη» είπε, μιλώντας στο Βήμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, για τον οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα tovima.gr, ο κ. Παναγούλης αρνήθηκε ότι ο κ. Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας νωρίτερα στον Alpha είχε ισχυριστεί ότι ο Στάθης Παναγούλης είχε εκφράσει την επιθυμία να εμφανιστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στις δίκες της Χρυσής Αυγής, αλλά τελικά έκανε πίσω λόγω των εσωκομματικών πιέσεων.