27 Απριλίου 2014

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Η τραγωδία οδήγησε σε παραίτηση τον "πρωθυπουργό" της Νότιας Κορέας

[Είναι δυνατόν να φταίει ο Πρωθυπουργός επειδή ένας βλάκας καπετάνιος έδωσε το τιμόνι σε μια άπειρη 26χρονη και το πλήρωμα αποδείχθηκε ανεπαρκές και πήδηξη απ΄το καράβι πρώτο; Σοβαροί να είμαστε... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ επειδή όλοι οι ηλίθιοι θα αρχίσουν τις παρλαπίπες "στην Κορέα παραιτούνται, εδώ δεν κουνιέται φύλο πχ. για τις 100.000 αυτοκτονίες": Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗ Ν. ΚΟΡΕΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ (ο Πρόεδρος εκλέγεται απευθείας από τον λαό) και είναι κάτι σαν υπερυπουργός]

Μια εξέλιξη που από την πρώτη στιγμή είχε προβλεφθεί, πήρε σάρκα και οστά, με τον πρωθυπουργό της Νότιας Κορέας Τσανγκ Χονγκ-Ουν να ανακοινώνει την παραίτησή του, υπό το βάρος της τραγωδίας με το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου, που οδήγησε στον θάνατο εκατοντάδες μαθητές, και συγκλονίζει τη χώρα του.

“Αποτελεί πλέον δυσβάσταχτο φορτίο να παραμείνω στη θέση μου. Ελπίζω να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν, και να μην χρειαστεί ποτέ ξανά στο μέλλον να ζήσουμε ανάλογες τραγικές στιγμές”, δήλωσε ο Τσανγκ Χονγκ-Ουν.

Η παραίτηση του πρωθυπουργού της Νότιας Κορέας θα πρέπει να εγκριθεί και από την Πρόεδρο της χώρας, Παρκ Γκεν-Χου.