04 Απριλίου 2014

Πιπιλή: Να βγάλει τον σκασμό ο Παπανδρέου, το κακομαθημένο που του άρπαξαν τη σοκολάτα από το χέρι

Σφοδρότατη επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό εξαπέλυσε, σε ραδιοφωνική συνέντευξη, η Φωτεινή Πιπιλή, ζητώντας του να βγάλει τον σκασμό και να αναλογιστεί το κακό που κάνει στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που «τρώνε ξύλο» και προσπαθούν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Βήματος, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου κακομαθημένο παιδί που του άρπαξαν τη σοκολάτα από το χέρι και πιστεύει ότι φταίνε οι κακοί Εβραίοι, οι κακοί τραπεζίτες, ο κακός Σαμαράς, η κακιά Πιπιλή.

Τον  χαρακτήρισε πριγκιπόπουλο με τεράστιες πολιτικές εκκρεμότητες και ευθύνες, τόνισε ότι κάνει κακό στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δίνουν μάχη αυτή την εποχή και τον κάλεσε να μιλήσει ανοιχτά στη Βουλή και να μη μιλά μέσω Bloomberg – αναφερόμενη στη συνέντευξη που έδωσε μία μέρα μετά το περιφημο όχι του στο δεύτερο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Η αρχή της συζήτησης έγινε καθώς η βουλευτής της ΝΔ σχολίαζε τη χθεσινή ατάκα του Γιάννη Πρετεντέρη, που προέτρεψε τον Τάκη Μπαλτάκο να βγάλει στον σκασμό.

Πρόσθεσε πως έχει δει  στο παρελθόν κυβερνητικό εκπρόσωπο άλλου κόμματος να συνομιλεί με τον Χρήστο Παππά δίπλα στο ΑΤΜ της Εθνικής στο ισόγειο της Βουλης αλλά και βουλευτές υποψήφιους δημάρχους από όλα τα κόμματα "νταντεύουν" βουλευτές της Χρυσής Αυγής.