02 Απριλίου 2014

Εδώ έφτασε το πράγμα: Απολογητής του ΓΑΠ και του Απ. Κακλαμάνη ο Τσίπρας!

Μιλώντας χθες βράδυ στη Σύρο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήκωσε το λάβαρο της προστασίας των δύο επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δεν έδωσαν θετική ψήφο στο πολυνομοσχέδιο!

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος για τον Γ. Παπανδρέου και τον Απ. Κακλαμάνη, ο κ.Τσίπρας είπε ότι δεν ήταν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του που αντιμετώπισαν τη πολιτική χυδαιότητα και την απαξιωτική συμπεριφορά στελεχών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά ακόμα και στελέχη του μνημονιακού μπλοκ που διαφοροποιήθηκαν, κακοποιήθηκαν με τις χυδαιότερες των εκφράσεων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι ακόμα και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  δέχθηκε οχετό ύβρεων στους διαδρόμους της Βουλής, ενώ και οι δημόσιες δηλώσεις σε τίποτα δε θύμιζαν πολιτικές αντιπαραθέσεις, αλλά θύμιζαν περισσότερο ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε, σημείωσε, το περί εκκρεμοτήτων που ακούσαμε για τον πρώην πρωθυπουργό, τον κ. Παπανδρέου, χωρίς όμως να μάθουμε ποτέ ποιες είναι αυτές οι εκκρεμότητες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στη συνέχεια ότι «ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, αναδείχτηκε χωρίς αμφιβολία πρωταθλητής όχι μόνο της στρεψοδικίας, της μετατροπής του συντάγματος σε κουρελόχαρτο, όχι μόνο της εμπάθειας κατά των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά και πρωταθλητής της χυδαιότητας».

lykavitos.gr/archives/98620