07 Απριλίου 2014

Ο Δένδιας απέστειλε αναφορά στην εισαγγελέα Κουτζαμάνη για τα βίντεο της Χρυσής Αυγής - Ζητά την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης



Ο κ. Δένδιας ζητά από την εισαγγελέα Kουτζαμάνη να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την προστασία του δημόσιου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού

Αναφορά με δημοσιεύματα σχετικά με τα βίντεο που φέρεται να κατέχουν μέλη της Χρυσής Αυγής απέστειλε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο κ. Δένδιας στη συνοδευτική του επιστολή ζητά από την εισαγγελέα να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημόσιου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού.

Η επιστολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης:

«Κυρία Εισαγγελεύ,
Με την παρούσα αναφορά μου θα ήθελα να σας κοινοποιήσω - ενδεικτικά προσκομιζόμενα - δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τη φημολογούμενη κατοχή από μέλη της «Χρυσής Αυγής» (παρανόμως κτηθέντος) οπτικοακουστικού υλικού, με την παράκληση για τις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες, για την ανάδειξη της αλήθειας και την προστασία του δημοσίου βίου από οποιαδήποτε απόπειρα εκβιασμού.
Με τιμή,
Νίκος Δένδιας
Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη».
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Δένδιας και η Κουτζαμάνη είχαν στοχοποιηθεί από τον Μπαλτάκο κατά τις συνομιλίες του και συνακόλουθες αποκαλύψεις τους με τον Η. Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής.