06 Απριλίου 2014

Γελάει όλη η Ελλάδα: Ο στόκος Καραμέρος υποψήφιος της Δούρου

[Μέχρι χθες έκανε κι αυτός τον αντικειμενικό δημοσιογράφο... και φυσικά είχε ξεφτιλιστεί τόσο με τον αγωγό ΤΑΡ που καταλήγει στην Αλβανία και ο ηλίθιος έλεγε ότι θα καταστρέψει το περιβάλλον στη Θεσπρωτία ή τον Αξιό (εδώ κι εδώ) ή έκανε τον Κλουζώ στην Αττική οδό φωτογραφίζοντας αστυνομικούς... Φυσικά ο γελοίος είχε προαναγγείλει τον Ιανουάριο ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου... αλλά ποιος έχασε τη συνέπεια για να τη βρουν οι καραγκιόζηδες;]

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, που έχει αυτοδιοικητική εμπειρία από το Μαρούσι, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Τη σχετική αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα “Real News”, προσθέτοντας ότι στο πλευρό της Ρένας Δούρου, επίσης ως υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, αναμένεται να βρεθούν οι Σπύρος Τζόκας και Στέφανος Βλάχος, από την Καισαριανή και την Πετρούπολη αντίστοιχα.

Η παρουσία του Γιώργου Καραμέρου στον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής.

ysterografa.gr