06 Απριλίου 2014

ΚΛΑΙΩ!! CIA Field Analyst... Παναγούλης: Από δική μου ανάλυση συμπέρανα πως η ΧΑ έχει και άλλα βίντεο

Κλαίω με την κωλοτούμπα του Παναγούλη μετά τα γκάζια απο τον Αλέξη... και που να βγούνε και οι κασέτες να δείτε τι κλάμα θα ρίξουμε... εμείς απ' τα γέλια κι αυτοί απ' την πίκρα

Σε πολιτική ανάλυση που κάνει ο ίδιος, αλλά και σε πηγές από άλλους πολιτικούς χώρους, εκτός ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, απέδωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης τη δήλωσή του προ ημερών ότι οι χρυσαυγίτες έχουν στην κατοχή τους κι αλλά βίντεο.

«Όποιος με χαιρετάει στη Βουλή τον χαιρετάω. Αν ένα καλημέρα είναι ποινικό αδίκημα, τότε ας πάω στον Κορυδαλλό», δήλωσε στην τηλεόραση του MEGA ο κ. Παναγούλης, απαντώντας στις υπόνοιες του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πως οι ισχυρισμοί του βουλευτή για βίντεο πηγάζουν από επαφές που έχει με τη Χρυσή Αυγή.

Διέψευσε επίσης οτι ήταν διατεθειμένος να καταθέσει σε δικαστήριο υπέρ της Χρυσής Αυγής.

«To θέμα πολιτικά έχει λήξει από την πρώτη ημέρα, με την απομάκρυνση του Μπαλτάκου», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Νεράτζης.

«Θέμα πολιτικά δεν υφίσταται. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν στην πραγματικότητα και η ΝΔ θα επανέλθει στην πρώτη θέση», συμπλήρωσε.

Hταν προσωπική θέση του Παναγιώτη Μπαλτάκου οτι η Νέα Δημοκρατία ότι πρέπει να έχει διαύλους επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή, όπως δήλωσε την Κυριακή ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον σταθμό MEGA, τονίζοντας παράλληλα πως δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του ακροδεξιού.

Παράλληλα, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αποκάλυψε πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής τη ΝΔ.

«Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί το θέμα Μπαλτάκου για μικροκομματικά οφέλη», δήλωσε στο σταθμό μας η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Μαρία Γιαννακάκη.