14 Απριλίου 2014

Μάνατζερ Σουμάχερ: Σημάδια προόδου μας δίνουν κουράγιο

Σε συνέντευξή της στη γερμανική τηλεόραση η μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε πως η κατάσταση του θρύλου της Formula 1 έχει πράγματι παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, τα οποία δίνουν κουράγιο στους συγγενείς και τους φίλους του.

«Υπάρχουν μικρά βήματα προόδου, τα οποία μας δίνουν θάρρος. Υπάρχουν μικρές στιγμές επίγνωσης και αφύπνισης. Δεν επιθυμώ όμως να προχωρήσω εδώ σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες», τόνισε η Κεμ και συνέχισε:

«Μπορεί κάποιος να είναι ξύπνιος και να μην έχει επίγνωση. Ή επίσης, να είναι σε θέση –με κάποιον τρόπο- ίσως και εντελώς περιορισμένα, να βρίσκεται σε αλληλεπίδραση με το περιβάλλον του»,

Η μάνατζερ του 45χρονου Γερμανού αποκάλυψε ότι βρίσκεται σχεδόν κάθε ημέρα στη Γκρενόμπλ και πήρε θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ζαν Αλεζί, ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση του Σουμάχερ: «Ήρθε μία φορά στη Γκρενόμπλ και είναι σε κάθε περίπτωση φίλος του Μίκαελ, όμως δεν είναι πάντα αλήθεια ό,τι λέγεται».

Τόνισε επίσης, ότι μία ενδεχόμενη σιωπή της για κάποιο διάστημα, δεν θα σήμαινε ότι χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του πελάτη της, απλά δεν υπάρχουν κάθε ημέρα νέες εξελίξεις.

ysterografa.gr