04 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: "Το είχα πει στον Μπαλτάκο"

​«Είναι αδιανόητο να είναι όμηρος η χώρα του Κασιδιάρη και του κάθε Κασιδιάρη» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή.

«Αν έχουν και άλλα βίντεο ας τα παρουσιάσουν. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να είναι έρμαιο κουτσομπολιών. Η κυβέρνηση έχει να ασχοληθεί με την έξοδο στις αγορές και δεν θα τη διακινδυνεύσουμε με τα κουτσομπολιά του Κασιδιάρη και δηλώσεις τύπου Παναγούλη» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Τάκη Μπαλτάκου ως «κολοσσιαίες ανοησίες».

«Τον έδιωξαν. Τι θέλετε να τον δείρουμε κιόλας; Το θέμα Μπαλτάκου έχει κλείσει» είπε με νόημα ο υπουργός, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος είχε προειδοποιήσει τον κ. Μπαλτάκο να μην έχει επαφές με τους Χρυσαυγίτες, «αφού είναι άνθρωποι του πεζοδρομίου της νύχτας, του κοινού ποινικού δικαίου».

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις Παναγούλη πως αν του ζητούσε ο κ.Κασιδιάρης να καταθέσει ως μάρτυρας θα πήγαινε, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «υπάρχει μείζον πολιτικό ζήτημα με τον ΣΥΡΙΖΑ» και αναρωτήθηκε εάν ο Αλέξης Τσίπρας θα τον διώξει.

Σχολιάζοντας τους τραμπουκισμούς του υιού Μπαλτάκου, ο υπουργός Υγείας είπε ότι  έπρεπε να συλληφθεί και όχι να κρυφτεί.

Παράλληλα, μίλησε και για το λόμπι της δραχμής που χάνει πολλά με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. «Το λόμπι της δραχμής παίζει το τελευταίο του χαρτί»  είπε με νόημα ο κ.Γεωργιάδης, απορρίπτοντας το σενάριο πρόωρων εκλογών.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ