02 Απριλίου 2014

Είναι δυνατόν να είναι τόσο βλάκας ο Μπαλτάκος;; «Καταγγελίες Κασιδιάρη για Μπαλτάκο»

Σε καταγγελία κατά μελών της κυβέρνησης για μεθόδευση των συλλήψεων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, ισχυριζόμενος ότι κατέχει και το σχετικό μαγνητοσκοπημένο υλικό.

Κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλία πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε διάλογο του ίδιου με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, από τον οποίο φέρεται να προκύπτει ότι ο κ. Μπαλτάκος δηλώνει....
ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος των βουλευτών του κόμματος, μιλάει απρεπώς για τον πρωθυπουργό και καρφώνει τους δύο Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ότι παρενέβησαν στην υπόθεση των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχουν στοιχεία κατά των βουλευτών.

Ο κ. Κασιδιάρης με επιστολή του σε όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου τους ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή τους το εν λόγω υλικό και δηλώνει ότι ο εν λόγο μαγνητοσκοπημένος διάλογος , περιέχεται ως νόμιμο αποδεικτικό υλικό στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου. Υποστηρίζει δε, ότι με βάση τα επίμαχα στοιχεία που ισχυρίζετια ότι έχει στοιχειοθετείται το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος τουλάχιστον για τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμππο Αθανασίου. Προαναγγέλλει επίσης, ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγο Υπουργού σε προανακριτική επιτροπή. Τα κόμματα ζήτησαν να ενημερωθούν για την εγκυρότητα και αξιοπιστία του υλικού.







Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/255213/kataggelies-kasidiari-gia-baltako-/#ixzz2xjGCkfgD

Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook