10 Απριλίου 2014

Απίστευτες αντοχές ΣΥΡΙΖΑ στην ξεφτίλα! Ετοιμάζουν επόμενη: Καλούν όλη την Αθήνα σε διαδήλωση κατά της Μέρκελ

Έχει καλέσει σε παλλαϊκό ξεσηκωμό, έχει υποσχεθεί ότι η Κυβέρνηση θα πέσει από τον κόσμο που θα βγει στους δρόμους, αλλά δε τους ακολούθησε κανείς. Έχει επιστρατεύσει τους όψιμους ΣΥΡΙΖΑίους και πρώην ΠΑΣΟΚους συνδικαλιστές, σε απεργίες, κινητοποιήσεις, πορείες, αλλά είναι τόσο μόνοι. Κι όμως, εκεί στην Κουμουνδούρου, δεν κουράζονται να ξεφτιλίζονται…

Αυτή τη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πολίτες της Αθήνας στην διαδήλωση που οργανώνεται από Ομοσπονδίες, συνδικάτα, συλλογικότητες και φορείς την Παρασκευή 11 Απριλίου, ημέρα της επίσκεψης της Καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Αθήνα.

Όπως υποστηρίζει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, «η επίσκεψη της Καγκελαρίου Μέρκελ στην Αθήνα, γίνεται για να υποστηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενόψει των εκλογών, για να επιβραβεύσει το καταστροφικό κυβερνητικό έργο, να επιτηρήσει την συνέχιση της λιτότητας, να επιθεωρήσει αν χαρίστηκαν οι τράπεζες στα συμφέροντα, αν δόθηκε για ψίχουλα η δημόσια περιουσία, αν έπεσαν οι μισθοί στο επίπεδο της Βουλγαρίας».

«Συντρόφια», είπαμε… «Μην απορείτε μετά, με τις δημοσκοπήσεις…»

http://www.rightnews.gr