03 Απριλίου 2014

Βρε τον π@@στη τον Τσίπρα! Του γ@μησε τα πρέκια του Σαμαρά... ζήτησε συζήτηση στην Βουλή... εκλογές όμως έβαλε το ντόμπερμαν να ζητήσει

[Γελάει ο κόσμος με τον ΣΥΡΙΖΑ... από τη μία ο Τσίπρας δεν τολμάει να ζητήσει εκλογές και από την άλλη έχουμε τον Λαφαζάνη να ζητάει εκλογές εδώ και τώρα... πάλι σε ομοφωνία το συνονθύλευμα]

Είσαι Αξιωματική Αντιπολίτευση, ένα βήμα πριν να αρχίσεις να ανεβαίνεις τα σκαλιά του Μαξίμου. Η Κυβέρνηση έχει πάρει τα πιο σκληρά μέτρα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και παρόλα αυτά, δεν έχεις καταφέρει να πάρεις «κεφάλι» στις δημοσκοπήσεις. Καλείς σε παλλαϊκή εξέγερση, αλλά δε σε ακολουθεί κανείς. Καλείς σε «αγώνες στους δρόμους», προκαλείς δια των όψιμων ΣΥΡΙΖΑίων και πρώην ΠΑΣΟΚων συνδικαλιστών, απεργίες, κινητοποιήσεις, πορείες, αλλά είσαι τόσο μόνος. Δεν πείθεις… Απογειώθηκες από το 4% στο 27%, αλλά και πάλι δε δείχνεις έτοιμος να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση. Η διαπλοκή, σου κλείνει το μάτι. Σε «παίζει» και σε βοηθά.

Απ” την άλλη, εσύ δεν έχεις καταφέρει να συγκροτήσεις ενιαίο πολιτικό λόγο, στα περισσότερα δε, θέματα, δεν έχεις καν λόγο. Τάζεις στους πάντες. Τι θέλει να ακούσει το «πόπολο», το λες. Βέβαια, όταν βγαίνεις εκτός συνόρων ή όταν κάποιο στέλεχός σου κρατάει στοιχειωδώς την αξιοπρέπειά του και λέει αλήθειες, αποκαλύπτεται ότι άλλα λες και άλλα εννοείς. Τι προσλήψεις έχεις τάξει, τι αυξήσεις μισθών, τι επαναγορά κρατικής «περιουσίας» έχεις εξαγγείλει, τι αύξηση του επιδόματος ανεργίας, τι καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τι ανάπτυξη… Απάντηση βέβαια στο πως θα τα κάνεις όλα αυτά, δεν έχεις, αλλά τι σημασία έχει… Εσύ είπες αυτά που ήθελε ο «λαουτζίκος» να ακούσει.

Όλα αυτά ως χθες… Διότι χθες, ο κ. Μπαλτάκος σου κάνει ένα δώρο, που αν σου έλεγαν ότι θα στο έκανε, δε θα το πίστευες. Θα έλεγες, «έλα τώρα, αυτά δε γίνονται». Κι όμως, γίνονται… Θες από ανοησία, θες από σκοπιμότητα, ο κ. Μπαλτάκος είπε πράγματα που δε λέγονται. Και μάλιστα, στο όχι και καλύτερο παιδί της Βουλής… Και αυτοί οι δύο λοιπόν μαζί, Μπαλτάκος και Κασιδιάρης, σου στρώνουν το κόκκινο χαλί για να ανέβεις επιτέλους τα σκαλιά του Μαξίμου.

Αν σήμερα γίνονταν εκλογές, το συνονθύλευμα που περιγράψαμε παραπάνω, θα καταλάμβανε την εξουσία. Οι μισητοί ακροδεξιοί, μας έκαναν δώρο την πολυπόθητη καρέκλα… Τώρα θα δείτε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, τώρα θα σας δείξουμε πως εμείς στέλνουμε από εκεί που ήρθαν τους «υπαλλήλους της Τρόικα», τώρα θα δεις πως η Μέρκελ στέκεται με το ένα πόδι όρθια, μπρος στον Αλέξη, τώρα εμείς με ένα νόμο και μία υπογραφή θα κάνουμε τους Έλληνες να περνούν καλύτερα κι απ” ότι περνούσαν μέχρι το 2009.

Κι όμως, εσύ φίλε Αλέξη Τσίπρα, εσείς σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι, δεν τολμάτε να ζητήσετε παραίτηση της Κυβέρνησης. Δεν ζητάτε καν συγκεκριμένες παραιτήσεις. Κάποια από τα ΜΜΕ που σας στηρίζουν και κάποιες ιστοσελίδες, ψελίζουν ότι φταίει ο Σαμαράς. Επίσημα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν το ζητάει. Διαβάστε τι ζητάει, δια του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου κ. Παπαδημούλη: Άμεσα πρέπει να γίνει μια συζήτηση στη Βουλή, με την παρουσία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή της πολιτικής ηγεσίας, με βάση όσα προβλέπει ο Κανονισμός.

Ουάου!!! Και μετά από τέτοια τοποθέτηση, ο Σαμαράς στέκεται ακόμα στη θέση του;

Και εντάξει, οι χειρισμοί του Προέδρου του 15μελούς, στέρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ τη δυνατότητα υποβολής πρότασης μομφής. Όμως, ποιος αλήθεια στερεί τη δυνατότητα από τον Πρόεδρο και τα στελέχη της Κουμουνδούρου, να εξαπολύσουν επικοινωνιακό πόλεμο και να ζητήσουν την εδώ και τώρα προσφυγή στις κάλπες;

Ποιος τους απαγορεύει να ζητήσουν την απαλλαγή του λαού, από μια ακροδεξιά Κυβέρνηση (έτσι λένε οι ίδιοι) και του «πούστη του Σαμαρά» (έτσι είπε ο κ. Μπαλτάκος…). Εδώ το έκανε ο ΓΑΠ… Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί;

Δε θα σας κουράσω περισσότερο. Κατά τη γνώμη μου συμβαίνει ένα από τα δύο ακόλουθα, τραγικά σε κάθε περίπτωση, σενάρια:

Ή ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται ανάλογα βίντεο που είπε ο Κασιδιάρης ότι υπάρχουν.

Ή ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει στην πραγματικότητα να αναλάβει τις τύχες του τόπου.

Και στην μεν πρώτη περίπτωση, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα απ΄ ότι είναι για το Σαμαρά. Σε τελική ανάλυση, ο Σαμαράς, αν πίεσε, πίεσε για να οδηγηθούν στη φυλακή, ο Αρχηγός και τα πρωτοπαλίκαρα μιας εγκληματικής οργάνωσης. Το ότι είναι εγκληματική οργάνωση δεν το αμφισβητεί κανείς, πλην των ίδιων των Χρυσαυγιτών. Αν απ” την άλλη, οι αντιφασίστες ΣΥΡΙΖΑίοι, συνομιλούν με τους Νεοναζί, αντιλαμβάνεστε ότι το θέμα που θα δημιουργηθεί θα είναι τεραστίων διαστάσεων και μάλλον θα σηματοδοτήσουν το τέλος, όχι του ΣΥΡΙΖΑ (κατ” αντιστοιχία με το πιθανό τέλος της Νέας Δημοκρατίας αλλά όχι της Δεξιάς), αλλά συνολικά της Αριστεράς στη χώρα μας.

Στη δε δεύτερη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει στην πραγματικότητα να Κυβερνήσει, αλλά τόσο καιρό βολεύεται με το να είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση και κοροϊδεύει τον κόσμο, αποδεικνύεται με τον πλέον περίτρανο τρόπο, το γιατί κινείται όπως κινείται και λέει όσα λέει. Εκ του ασφαλούς και από απόσταση, ο καθένας λέει ότι θέλει. Όταν έρθει η ώρα των πράξεων, φαίνεται η «μαγκιά» του καθενός. Και όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, ο κ. Τσίπρας έχει αποδείξει πολλάκις, πόσο τσάμπα μάγκας είναι.

Βολεύει λοιπόν, σε κάθε περίπτωση, το «μακριά και αγαπημένοι» από την καρέκλα της εξουσίας και έτσι στην Κουμουνδούρου, βολεύονται με τα λόγια του κ. Μπαλτάκου:

«Βρε τον πούστη το Σαμαρά»

Μόνο που κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν αποδειχθούν αληθινά αυτά που γράφουμε, για το Σαμαρά το είπε ο Μπαλτάκος και μάλιστα χάριν αστεϊσμού. Για εσάς θα το λέει όλος ο κόσμος.

Βρε τον πούστη τον Τσίπρα και όλοι οι του ΣΥΡΙΖΑ, κοροϊδεύει τον κόσμο…

http://www.rightnews.gr