30 Απριλίου 2014

Πήρε βραβείο η εγγονή του Νίκου Μαστοράκη για το βίντεο με την ανάποδη γιόγκα [εικόνες + βίντεο]

Πριν από αρκετούς μήνες είχε ανέβει στο internet ένα βίντεο με μία κοπέλα να προσπαθεί να κάνει γιόγκα και να καταλήγει να... καίγεται! Το βίντεο με τίτλο «κοπέλα που πιάνει φωτιά» είχε κάνει μέσα σε μία μέρα περισσότερα από 8 εκατομμύρια κλικ, ενώ και πολλά δελτία ειδήσεων και εκπομπές πρόβαλλαν και σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο, που ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακό.
Το βίντεο έδειχνε, λοιπόν, μια νεαρή κοπέλα να κάνει γιόγκα και να πέφτει σε ένα τραπέζι που είχε πάνω κεριά με αποτέλεσμα να αρπάζει η ίδια φωτιά.

Το βίντεο, όπως αποκαλύφθηκε μετά από λίγες μέρες ήταν «στημένο» από το διάσημο παρουσιαστή late night show, Jimmy Kimmel, με σκοπό να αποτρέψει τον κόσμο να κάνει επικίνδυνα stunts θέλοντας μέσα από τα χτυπήματα στο διαδίκτυο να κερδίσουν δημοσιότητα, όπως γίνεται συνεχώς με τα διάφορα twerk videos που ανεβαίνουν στο internet.

Στο σκοπό αυτό βοήθησε η κασκαντέρ που ανέλαβε το ρόλο να… καεί και που ονομάζεται Daphne Avalon, η οποία είναι εγγονή του Νίκου Μαστοράκη, αφού είναι κόρη της κόρης του Ισαβέλλας.




Η 23χρονη κοπέλα είναι απόφοιτος του USC και εργάζεται ως stunt woman, ενώ η πρώτη της επιτυχία είναι το διαφημιστικό του βιντεοπαιχνιδιού «Black Ops 2» που έχει σκηνοθετήσει ο Γκάι Ρίτσι και που έχει περισσότερα από 125 εκατομμύρια χτυπήματα στο διαδίκτυο. Τώρα όμως, το twerk video που καιγόταν κέρδισε το βραβείο καλύτερου «χειρότερου twerk video 2014» στο διαγωνισμό «Webby 2014».



Ο παππούς της Νίκος Μαστοράκης δεν κρύβει πως είναι ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της.

«Εγώ θα ήμουν περήφανος γι' αυτήν ό,τι κι αν έκανε, γιατί είναι ένα κορίτσι με φοβερό, συγκεντρωμένο μυαλό και κατά συνέπεια την εμπιστεύομαι τυφλά» εξηγεί στην «Espresso» o Νίκος Μαστοράκης, που καμαρώνει για την 23χρονη εγγονή του, η οποία μπήκε πια στη λίστα των «hot» προσώπων του Χόλιγουντ.

Η Daphne, κόρη της Ισαβέλλας Μαστοράκη και του πασίγνωστου Αμερικανού ηθοποιού Brian Thomson, εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον χώρο του θεάματος και δείχνει να διαθέτει τα επικοινωνιακά ταλέντα του παππού της. Επισκέπτεται όταν μπορεί την Ελλάδα και μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι έκανε διακοπές στην πατρίδα της για μία εβδομάδα. «Ούτε το προγραμμάτιζε, ούτε το κυνήγησε. Κατά συνέπεια ήταν αυτό που ήθελε και από δω και μπρος θα μπορεί κάλλιστα να κάνει αυτό που θέλει, δηλαδή να είναι κασκαντέρ» λέει ο σκηνοθέτης, δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός για την Daphne, ο οποίος προσθέτει πως στα σημαντικότερα προσόντα της -εκτός από τις σπουδές της στην Κοινωνιολογία, στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας- είναι οι ικανότητές της στην ιππασία.


Aυτή είναι oι γονείς της Ισαβέλλα Μαστοράκη και Brian Thomson




«Εβγαλε δημοτικό, λύκειο και πανεπιστήμιο κάνοντας παράλληλα εντατικές προπονήσεις για horse jumping. Κέρδιζε πρώτα, δεύτερα, τρίτα βραβεία σε αγώνες για πάρα πολλά χρόνια. Το τελευταίο της άλογο, τον Jam, το εγκατάλειψε πέρσι, πρώτον, γιατί είναι πολύ ακριβό σπορ για ανθρώπους σαν κι εμάς και, δεύτερον, γιατί η Δάφνη από 5 χρόνων, 18 ολόκληρα χρόνια, ήταν πάνω στην πλάτη ενός αλόγου. Το τελείωσε γιατί οικονομικά δεν θα μπορούσε ποτέ εκείνη να συντηρεί τον εαυτό της με τη δουλειά της και να έχει και τα έξοδα του αλόγου. Αλλωστε ένα άλογο για να τρέχει σε αγώνες και να το έχεις σε στάβλο, μαζί με την τροφή του, στοιχίζει περίπου 50.000 δολάρια τον χρόνο» λέει ο Νίκος Μαστοράκης.