03 Απριλίου 2014

Τι λες ρε παρτσακλό;; "Απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους"

Απίστευτα βλαμμένη που πήρε φόρα και βγήκε στον αφρό, η Χριστοφιλοπούλου μας λέει ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι δεξιοί από το κράτος (μπορεί βέβαια και να μπερδεύτηκε -να ήθελε να πει "ακροδεξιοί"- σαν γνωστή παρτάλω αλλά το πιθανότερο είναι να το εννοούσε...)!!! Άντε να πλύνεις κανα πιάτο μαρή που θα αποκλείσεις το 1/3 του ελληνικού λαού!!

Την απομάκρυνση όλων των ακροδεξιών ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ σταγονιδίων από το κράτος για την σταθεροποίηση της κυβέρνησης ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Παράλληλα, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίστηκε αρνητική στην επαναδραστηριοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου στην κεντρική πολιτική σκηνή, αναφέροντας ότι «με το παρελθόν δεν ξεκινάμε καινούργια σελίδα».

«Είχαμε κατ’ επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου (σ.σ ως ΠΑΣΟΚ). Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους (σ.σ της εισαγωγής μόνο των Ελλήνων) στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Άρη Πορτοσάλτε.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου πρόσθεσε ότι στο παρελθόν οι γραμματείς του υπουργικού συμβουλίου ήταν όλοι χαμηλού προφίλ. «Θυμάστε τον Κοσμίδη και τον Λιβάνη που ήταν προσωπικότητες να κάθονται στα κυβερνητικά έδρανα όπως τον Μπαλτάκο; Θυμάστε τον Λύτρα επί Γιώργου Παπανδρέου; Ποτέ κανείς» σημείωσε.

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου επισήμανε ότι «η κεντροαριστερά χρειάζεται ανανέωση· σέβομαι την πορεία καθενός, αλλά οι νέες σελίδες γράφονται και με νέους ανθρώπους, με το παρελθόν δεν ξεκινάμε καινούργια σελίδα».

Πηγή: http://www.skai.gr