02 Απριλίου 2014

Μα τι λες κι εσύ τώρα; Φυσικά το υιοθετεί! Δένδιας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί το παραλήρημα Κασιδιάρη"


"Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί και ψηφίσει τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής"

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση του στην υπόθεση της βιντεοσκοπημένης συνομιλίας ανάμεσα στον Π. Μπαλτάκο και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη, ασκεί με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας σημειώνει ότι έχει ήδη τοποθετηθεί για τη συμπεριφορά του κ. Μπαλτάκου αλλά μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι ως συνήθως αντιφάσκει και πελαγοδρομεί.

Ο υπουργός προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για συνενοχή στην άνοδο του νεοναζιστικού φαινομένου ενώ την ίδια στιγμή υιοθετεί το παραλήρημα Κασιδιάρη.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης «υπενθυμίζει» ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί και ψηφίσει τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, γεγονός το οποίο, όπως λέει, αυτονοήτως σημαίνει ότι εξέτασε τους φακέλους που εστάλησαν στη Βουλή και ότι υιοθετεί τη βασιμότητα των κατηγοριών.
«Εκτός εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι τον παραπλάνησε και ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να αφεθεί ανενόχλητο να δολοφονεί, να δέρνει και να συγκροτεί τάγματα εφόδου» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Δένδια.

www.bankingnews.gr