11 Απριλίου 2014

Οι αντιρατσιστές «Γιατροί του Κόσμου»: Λάθος μας που δεν ζητήσαμε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων

Καλά παπαριές λένε! Στο τιμολόγιο φαίνεται φαρδύ πλατύ το "Ηλίας Παναγιώταρος" για να μην πούμε για το όνομα του καταστήματος "ΦΑΛΑΓΓΑ" που φωνάζει από χιλιόμετρα...  όχι ότι στηρίζουν τη ΧΑ αλλά...

Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου

Ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με την προμήθεια ειδών από τους Γιατρούς του Κόσμου από εταιρεία που ανήκε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο, εξέδωσε η συγκεκριμένη οργάνωση.

Όπως αναφέρεται σε αυτή, οι Γιατροί του Κόσμου διευκρινίζουν ότι το θέμα που προέκυψε «αφορά σε μία συγκεκριμένη προμήθεια ειδών υγιεινής στο πλαίσιο επείγοντος προγράμματος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων. Η επιλογή έγινε με αποκλειστικό κριτήριο και μόνο τη χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές που κατατέθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή των Γιατρών του Κόσμου. Ομολογούμε ότι ατυχώς δεν ταυτοποιήσαμε τη συγκεκριμένη προσφορά με τον προμηθευτή».

Επιπρόσθετα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η οργάνωση έχει εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή της με το φασισμό, το ρατσισμό και τους εκφραστές του, ενώ αναφέρουν ότι μία ημέρα πριν από τη συγκεκριμένη παραγγελία «δεχθήκαμε μία ακόμη επίθεση της Χρυσής Αυγής στο Πολυιατρείο μας στο Πέραμα. Παρά την τρομοκρατία, ο αγώνας μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνεχίζεται…».