13 Απριλίου 2014

Όλγα: «Δεν το παίζω γκόμενα» είπε και σκέφτηκε «απλά, είμαι γκόμενα»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει το προφανές πρόβλημα κάθε εμφανίσιμης γυναίκας που επιχειρεί να αφήσει το στίγμα της στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται και γιαυτό ότι κάνει σέρνει μαζί και τον επικοινωνιολόγο της (με τον οποίο επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό και ο οποίος αντ' αυτής απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων!!): Να αποδείξει και να πείσει ότι πίσω από την εικόνα, υπάρχει και περιεχόμενο... κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αν κρίνουμε από αστειότητες να εμφανίζεται σε διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ με το iphone ή την τραγική επιλογή του επικοινωνιολόγου της Καραχάλιου σαν διευθυντή του ΕΟΤ με αποτέλεσμα το γνωστό σκάνδαλο με το κύκλωμα του κολλητού του που έκοβε πλαστές επιταγές του οργανισμού.

Όσον δε αφορά τη συνεισφορά της στην αύξηση του τουρισμού μην τρελαθούμε! Με τη Βόρεια Αφρική αποκλεισμένη λόγω γεγονότων και τις βόμβες να σκάνε στην Τουρκία... δεν ήθελε μυαλό για να αυξηθεί η ροή τουριστών προς Ελλάδα...  

Σήμερα πάντως έχει άλλη μια επική επικοινωνιακή στιγμή, με τη συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και τον Δημήτρη Δανίκα. Μια συνέντευξη διαφορετική, πιο άμεση και οικεία, που δείχνει ότι η Υπουργός Τουρισμού είναι πρωτίστως “η Όλγα”, και δευτερευόντως “η Κεφαλογιάννη”.

Η ατάκα της άλλωστε, “δεν το παίζω γκόμενα, δεν είμαι νάρκισσος”, είναι από μόνη της αστεία... ειδικά όταν συνοδεύεται από την αντιδιαστολή… “Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι”.