03 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σχολεία σφηκοφωλιές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ... και το Υπουργείο Παιδεία στην κοσμάρα του

Δείτε μαθητές Λυκείου να λένε ότι χρειάζεται "να πολεμήσουν τις πολιτικές του μνημονίου που σπέρνουν ανεργία και φτώχεια για να φτάσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα είναι πάνω από τα κέρδη"

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το alertgr.blogspot.gr, η "καθηγήτρια" Κωνσταντίνα Γκαρανέ, διοργάνωσε στις 18 Μαρτίου (λίγες ημέρες πριν την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης) σχολική εκδήλωση, προπαγανδίζοντας τις ανθελληνικές θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του οποίου κόμματος είναι υποψήφια. Στην εκδήλωση με αφορμή δήθεν την καταπολέμηση του ναζισμού, προπαγανδίζονται...
ανθελληνικές ιδέες περί πολυπολιτισμού και νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, και προπάντων πολιτικές απόψεις εναντίον του κέρδους, του κεφαλαίου, των μνημονίων κ.λπ, οι οποίες δεν έχουν θέση στο σχολικό περιβάλλον. Αυτή η συγκεκριμένη "καθηγήτρια" δηλαδή αντί να καλλιεργεί την "εθνική συνείδηση", όπως προστάζει το Σύνταγμα, χρησιμοποιεί τη θέση της για να περάσει τις ανθελληνικές και πολιτικές ιδέες της στους ανήλικους μαθητές. Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε πολύ δημοφιλές και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ενάντια στην κυρία Γκαρανέ. Κι όμως σήμερα το πρωί, σαφώς με εντολή από "ψηλά", το youtube, διέγραψε το βίντεο, καθώς υποτίθεται ότι  ήταν ενάντια στους όρους της ιστοσελίδας.



Αυτή η αναίσχυντη και φασιστική πράξη λογοκρισίας αποδεικνύει περίτρανα  την ιδεολογική τυραννία της άκρας Αριστεράς η οποία έχει επικρατήσει από τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως και ασκεί εμπάργκο σε κάθε ιδέα και πράξη με την οποία διαφωνεί. Γιατί οπωσδήποτε υπήρξε εντολή από υψηλά ιστάμενο άτομο φίλα προσκείμενο στην άκρα Αριστερά στην οποία ανήκει και η πανάθλια καθηγήτρια η οποία έχει κατέβει υποψήφια με το ανθελληνικό μόρφωμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ !



Η "ελληνική" ακροαριστερά δείχνει το τρομοκρατικό και φασιστικό πρόσωπό της που κρύβεται πίσω από το "δημοκρατικό " προσωπείο που συνέχεια επικαλείται.

Κι όμως τέτοιες φασιστικές δράσεις δεν δύνανται να κάμψουν την αλήθεια. Το ιστολόγιό μας ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο dailymotion.gr, ώστε να μπορέσουν να το δουν όσοι ενδιαφέρονται για το τί συμβαίνει στα σχολεία μας. Ας θυμούνται πως το καθεστώς στην πατρίδα μας είναι δημοκρατικό: Παραθέτουμε το βίντεο εδώ (δείτε τι έβαλε η κομμουνίστρια να πούνε τα παρτσακλά μετά το 5:00):


ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ... από ypertatos-1821

Δείτε στη φώτο στην κορυφή, την κυρία Γκαρανέ (στην αριστερή άκρη της φωτογραφίας) να χαιρετάει με σταλινικό τρόπο (με τη γροθιά υψωμένη) σε εκδήλωση με θέμα το Μαρξισμό. Εκεί παρευρίσκεται και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, ο οποίος προ μηνών απειλούσε τους Έλληνες με πόλεμο.

Επίσης ας μη ξεχνάμε τις θέσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το μεταναστευτικό. Τέτοιες θέσεις επιθυμεί να περάσει η κυρία Κωνσταντίνα Γκαρανέ στα ανήλικα παιδιά:



alertgr.blogspot.gr