29 Απριλίου 2014

Kαβγάς στη Βουλή -Κεγκέρογλου σε Παναγιώταρο: «Μισείς τους μετανάστες αλλά τους πουλάς τα προϊόντα σου»

Φυσικά πλήρη ταύτιση του Παναγιώταρου και της ΧΑ με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο βουλευτής τους χρησιμοποίησε επιχειρήματα από το ξεπεσμένο περιοδικό του "έγκριτου" ΣΥΡΙΖΑίου Βαξεβάνη για να επιτεθεί στο Μιχελάκη με τις αστειότητες του HOT DOC ότι έπαιρνε λεφτά για να καταθέτει ερωτήσεις υπερ του Πάλη ή κάτι τέτοιο...

Aναψαν τα αίματα στην στην αίθουσα όπου συνεδρίαζαν οι Επιτροπές Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όταν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου συγκρούστηκε  με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχε καταγγείλει ως υποκριτή για την υπόθεση της πώλησης εμπορευμάτων της επιχείρησής του στους Γιατρούς του Κόσμου.

Η αφορμή ήταν όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον παρευρισκόμενο γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας Γκι Ράιντερ, ότι διασχίζει την Αθήνα με λιμουζίνες σε κλειστούς δρόμους και πως αν θέλει να δει πώς κατάντησαν την χώρα, θα πρέπει να περπατήσει στους δρόμους με τα κλειστά μαγαζιά και να δει πως ακόμα και το κοινωνικό μέρισμα το παίρνουν κάποιοι μετανάστες και λίγες μόνο ομάδες Ελλήνων πολιτών.
"Με ένα Polo δεκαετίας γυρνάει μαζί μου, παρότι υψηλός προσκεκλημένος, ο κ.Ράιντερ ειπε ο κ.Κεγκέρογλου και προσθεσε οτι είναι ψέματα όσα λέει  περί κοινωνικού μερίσματος σε μετανάστες κατηγορώντας τον κ. Παναγιώταρο ότι μισεί τους μετανάστες, αλλά την ίδια ώρα πουλάει εμπορεύματα για το πρόγραμμα μεταναστών.

Ο κ.Παναγιώταρος συνέχισε την κόντρα λέγοντας ότι είχε νόμιμη επιχείρηση, «σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ  που ψάχνουν να βρουν πού πήγαν 60 εκατομμύρια ευρώ σε μπακαλόχαρτα», όπως είπε. Μάλιστα άφησε αιχμές τόσο  κατά του  κ. Κεγκέρογλου όσο και κατα του Γιάννη Μιχελάκη  λέγοντας «Θέλουμε και εξηγήσεις για ένα ξενοδοχείο συγγενικού σας προσώπου στο Ηράκλειο, αν είναι νόμιμο και για ένα παράνομο νταμάρι στην περιοχή. Σας ενοχλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Να μας πείτε για τον κ.Μιχελάκη που τα έπαιρνε και για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας. Πηγαίνετε συνέχεια στο ΣΔΟΕ και λέτε να του βρείτε κάτι. Δεν θα βρείτε τίποτα»