04 Απριλίου 2014

Δεν θα το πιστεύετε! Δύτης ακινητοποιεί καρχαρία με μια απλή κίνηση! [video] Yahoo CelebrityYahoo Celebrity – 1 ώρα 29 λεπτά πριν Email Μοιράσου το5Πρόταση15Tweet Δεν θα το πιστεύετε! Δύτης ακινητοποιεί καρχαρία με μια απλή κίνηση! [video] Yahoo Celebrity - Δεν θα το πιστεύετε! Δύτης ακινητοποιεί καρχαρία με μια απλή κίνηση! [video] ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ Ζωδια : Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 3/4/2014 Ζωδια : Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 3/4/2014 Τι φταίει και δεν έχετε επίπεδη κοιλιά Τι φταίει και δεν έχετε επίπεδη κοιλιά Τα 10 πιο διάσημα βουνά του κόσμου Τα 10 πιο διάσημα βουνά του κόσμου Οι περισσότεροι θα «τρέχαμε» να σωθούμε στη θέα ενός καρχαρία, αλλά δείτε αυτόν τον δύτη - γητευτή των καρχαριών, ο οποίος κατάφερε να... ακινητοποιήσει έναν καρχαρία μέσα σε μια στιγμή και να τον υπνωτίσει με το άγγιγμα του ρύγχους του. Ο δύτης χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται τονική ακινησία και βασικά κρατάει το ευαίσθητο σημείο του ρύγχους του καρχαρία για να τον φέρει σε μια κατάσταση ύπνωσης.

Οι περισσότεροι θα «τρέχαμε» να σωθούμε στη θέα ενός καρχαρία, αλλά δείτε αυτόν τον δύτη - γητευτή των καρχαριών, ο οποίος κατάφερε να... ακινητοποιήσει έναν καρχαρία μέσα σε μια στιγμή και να τον υπνωτίσει με το άγγιγμα του ρύγχους του. Ο δύτης χρησιμοποιεί μια τεχνική που ονομάζεται...
τονική ακινησία και βασικά κρατάει το ευαίσθητο σημείο του ρύγχους του καρχαρία για να τον φέρει σε μια κατάσταση ύπνωσης.