05 Μαΐου 2014

Ρόδος: Τα καλλιστεία για την ''Μις Ουκρανία'' - Η οδύσσεια της 17χρονης καλλονής που κέρδισε τον τίτλο (Φωτό)!

Αν και κατάκοπη, η 17χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει τον τίτλο της Queen of Beauty. Αλλωστε τα ξανθά μαλλιά, τα μπλε μάτια και οι τέλειες αναλογίες της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους κριτές...
«Η οδύσσεια μιας καλλονής» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της περιπέτειας που έζησε η Ουκρανή Αννα Σαπέγκα προκειμένου να βρεθεί στη Ρόδο και να πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς «Queen Ukraine 2014». Το 17χρονο κορίτσι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να φτάσει στο ελληνικό νησί, αφού το γεγονός ότι κατάγεται από την Κριμαία της δημιούργησε σοβαρά προβλήματα, λόγω της πολιτικής έντασης που επικρατεί στην περιοχή.


ΦΩΤΟ από espresso

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr


Συγκεκριμένα, το ξανθό μοντέλο μένει στη Συμφερόπολη κι έκανε αγώνα δρόμου για να διεκδικήσει έναν τίτλο στον τελικό που διεξήχθη στην Ελλάδα, αφού οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του στο Κίεβο.

Σύμφωνα με την Espresso, συνολικά πήραν μέρος 18 κορίτσια, με τα 17 να προέρχονται από άλλες περιοχές της Ουκρανίας και μία, την Αννα, από τη Συμφερόπολη. Αν και κατάκοπη, η 17χρονη κατάφερε να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή και να κερδίσει τον τίτλο της Queen of Beauty. Αλλωστε τα ξανθά μαλλιά, τα μπλε μάτια και οι τέλειες αναλογίες της δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητους τους κριτές, οι οποίοι παρ' όλα αυτά δεν γνώριζαν την περιπέτεια της κοπέλας...


ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

ΦΩΤΟ από espresso

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr


Τον τελικό φιλοξένησε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου, ενώ ανάμεσα στους κριτές ήταν ο Χάρης Τσιάρας, σχεδιαστής του οίκου Νίκος-Τάκης, που μάλιστα έντυσε τις κοπέλες των καλλιστείων, καθώς και ο συνεργάτης τους Ηλίας. Μετά τον διαγωνισμό ακολούθησε dinner gala, στο οποίο παρευρέθηκαν ογδόντα καλεσμένοι. Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από τέσσερα ουκρανικά κανάλια, ένα από τα οποία μετέδιδε στιγμιότυπα σε απευθείας σύνδεση.

newsit.gr