04 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Κ20 νέοι του ΠΑΟΚ

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Κ20 του ΠΑΟΚ... Ο "Δικέφαλος" ήθελε την νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για να κατακτήσει τον τίτλο και τελικά τα κατάφερε.

Οι "ασπρόμαυροι" κέρδισαν τους Κρητικούς στη Νέα Μεσήμβρια με 3-1 (τα τέρματα των Θεσσαλονικέων πέτυχαν ο Παπαδόπουλος στο 24' και ο Πόζογλου στο 53' και στο 74' ενώ ο ΟΦΗ είχε μείωσε σε 2-1 στο 63' με γκολ του Σακλαμάκη).

Ετσι το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς πήρε το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως είναι ιδιαίτερα... δυνατός στα μικρά τμήματα.

Ο "Δικέφαλος" (εκτός ήταν οι Κουλούρης και Σαββίδης καθώς οι δυο τους είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναικό) γενικότερα είχε την υπεροχή στο παιχνίδι ενώ να σημειωθεί πως το ματς παρακολούθησε και ο Στέλιος Κίτσιου ο οποίος, όντας τιμωρημένος, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Κιόσε, Πολύζος, Τουμανίδης, Πόζογλου, Τσολακίδης (69' Πατράλης), Συράκος (89΄ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος (81' Tοπαλίδης).

ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Κοντογιαννίδης, Τούγλης, Δαμιανάκης, Φάζος, Χύζι (75΄ Καρυοφυλλάκης), Μανιδάκης, Μπάμπης (46΄ Χατζάκης), Σακλαμάκης (77΄ Μαραθιανός), Μπολάκης, Χρηστάκης

*Στο 90΄+2΄αποβλήθηκε δεύτερη κίτρινη ο Πολύζος