24 Μαΐου 2014

Οι αυταπάτες του Τσίπρα

Το απέραντο γαλάζιο έκρυψε τις σκιές του ΣΥΡΡΙΖΑ

Για όσο διάστημα ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή,ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΡΙΖΑ θα κατευθύνονται προς την δύση τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχει λογική, ο Τσίπρας και η παρέα του θα βρίσκονται στον αστερισμό της χίμαιρας.Για όσο διάστημα η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο, ο Τσίπρας θα βρίσκεται στον Άρη,θα μοιάζει με εξωγήινο και θα κατοικεί στην παραμυθούπολη.

Όλα τα παραπάνω εξάγονται από την κοντόφθαλμη εκτίμηση που κάνουν στον ΣΥΡΡΙΖΑ σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών. Μιλάει για νίκη οΤσίπρας τη στιγμή που εξαφανίστηκε σε όλες σχεδόν τις περιφέρειες και στους δήμους.Μιλάει για δεύτερο γύρο, ενώ οι δικοί του που πάνε στον δεύτερο γύρο, είναι ελάχιστοι.Μόνο την Κουμουνδούρου ελέγχει ο Τσίπρας, όπου κι εκεί  τον συνοδεύει η ανάσα του Λαφαζάνη.Μιλάει για γκολ, ενώ είναι εξπέρ στα αυτογκόλ.Οι εκλογές πριν από δύο χρόνια μας έδειξαν ότι δεν μπορεί να βγάλει δεύτερο ημίχρονο και καίγεται από την προθέρμανση.Και όταν όταν του παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία, αναδεικνύεται σε χασογκόλη και μένει με το παράπονο.Συμπεριφέρεται πολιτικά σαν μονόφθαλμος, βλέπει τα πράγματα με μεγενθυτικό φακό και λανσάρει συνταγές που είναι καμένες από το χθες.Είναι εκτός πραγματικότητας και αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο, τώρα που η κατάσταση ομαλοποιείται και η χώρα μας βρίσκει σιγά σιγά το χαμένο της πρόσωπο.Όμως ο κόσμος θα του γυρίσει την πλάτη,γιατί τον φοβίζουν οι ακροβασίες τύπου Κομανέτσι. Εμπιστεύονται οι περισσότεροι τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί σ αυτή τη δύσκολη φάση  έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να καθαρίσει τη χώρα από τον κόπρο του Αυγεία.Έχει βάλει πάνω κι από την υγεία του την πατρίδα και εργάζεται γι αυτό μέρα νύχτα . Δεν ακούει τις σειρήνες του λαικισμού και μοναδικός του στόχος είναι η Ιθάκη.

Γι αυτό  και οι πολίτες δεν εμπιστεύονται  τον ΣΥΡΡΙΖΑ που μοιάζει με κόμμα των ανέμων. Γι αυτό και οι πολίτες θα τους κόψουν σύριζα τις όποιες ελπίδες τρέφουν.

Γι αυτό και η νίκη θα είναι ξανά της  ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Βασίλης